Arkadaşlar bu güzel haberi vermenin zamanı bugüneymiş
Son işyerimden ayrılalı neredeyse 1 sene dolmak üzereydi , bu pazartesi çok çalışmayı istediğim bir yerin teknik sınavına girmiştim(bu arada pazar günü toplantıya zaten katılamamıştım ,ancak daha önce planlana bir yemek vardı ona da gidemedim haftasonu ders çalışmakla geçti
)
Allah'a şükürler olsun ki;sınavı kazanmışım bugün tekrar görüşmeye gittim ve işe başlamam istendi
Bu işyeri hayalimdeki kriterleri %100 karşılayan bir yer ,şimdi düşününce evrenin imkanlarına inanmak bir tarafa onun zekasına,işleri yoluna koymasına ve zamanlamasına hayranlıkla bakıyorum ,çünkü burası evlenip evlendiği için karşı tarafa taşınıp işinden ayrılmak zorunda kalan bir arkadasımın beni tavsiye etmesi üzerine başvurduğum bir yerdi ancak sınav puanı ve deneyim koşulları vardı ..Arkadaşım ise iş bulmadan ayrılamayacak durumdaydı, herşey adım adım gelişti, o evlendi, karşı tarafa taşıdı,o taraftan iş buldu , ben ancak o şekilde ve sınavdan iyi puan alarak bu noktaya geldim
Şimdi diyorum ki ,evren benim beklemediğim bir yoldan bana bu işi getirmiş ve bu işi bulmam için benim ve benimle ilgili olan arkadaşımın en yüksek hayrına olması koşulu sağlanınca benim yolum açılabilmiş :)
Evren o kadar sessiz ,sakin ,huzurla ve basitçe ,biz farketmesek de bizim hayrımıza olan şeyleri doğru zamanda doğru koşullarla önümüze getiriyor ki biz ancak bu mükemmeliği izlememiz ,sabırla inanmamız,ve farketmemiz gerekiyor
Teşekkür Ederim .Teşekkür Ederim .Teşekkür Ederim.
Şükürler olsun
Sevgilerimle