Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-11-2013, 03:48 PM   #2 (permalink)
nefes_almak
Teğmen

nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinlerden Beyin Dinlenmiyor Olabilir Mi ?

Alıntı:
YeniYasam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba uzun zamandır bu sitedeki telkinleri kullanıyorum telkinleri bıraktığm zamanlarda kendimi verdiğim yoğun işlerde gün geçtikçe daha iyi oluyorum enerji dolu oluyorum fakat telkinleri gece uyurken dinlediğim için mi bilmiyorum ama sabahları sanki hiç uyumamış gibi halsiz yorgun beynimi yorgun hissediyorum buda işlerde bir düşüşe sebeb oluyor galiba böyle birşey mümkünmü bilgili birisi aydınlatabilirse sevinirim :)
evet telkinler her ne kadar olumlu mesajlar da içeriyor olsalar. insanda beyin doluluğu hissi yaratabiliyorlar çünkü çoğu uzunca bir içeriğe sahip. gece telkin dinlemek size iyi gelmiyor olabilir. siz de gündüzleri dinlemeye çalışın. veya mutluluk telkini, erteleme telkini gibi içeriği daha kısa olan telkinleri dinleyin.
bana şahsen uzun içerikli telkinler iyi gelmiyor ve sizin bahsettiğiniz sorunları yaşıyorum. kısa içerikli telkinlerde bir sorunum olmuyor. sizdede durum böyle olabilir.
nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla