Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2013, 03:45 PM   #47 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :)

Bence telkinlerin yanında bu yaşadıklarına neden olanları keşfetmek için farklı bir şeyler yapmalısın. Beki Bisa nın sitesinde bulunan sesli meditasyonları bir dene istersen. Daha önce hiç meditasyon denemediysen. Farklı bir deneyim olacaktır. Veya bolluk ve bereket ile ilgili düşüncelerini değiştirmek için çeşitli çalışmalar yapabilirsin. Umudunu yitirme. Kimseye de engel olmazsın endişelerini engelle. Ben hala seni burada görmek istiyorum. Hala keşfedeceğimiz şeyler olduğuna inanıyorum. Gelişim yolunda sadece telkinler yoktur. Farklı yöntemleri de dene derim.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla