öncelikle aranızda olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim :) Ego+Suçluluk telkinlerini dinliyiroum 21 gün oldu , son bi haftadır listemi şöyle yaptım : Ego+Ego+suçluluk . bu süre zarfında yaklaşık 130 saat dinledim , ama ne yazıkki ne olumlu nede olumsuz bi etki görebildim :( önceki hayatımdaki gibi her şey yani aynı o çizgide ilerliyorum ne bi düşüş nede bi yükseliş var . sitedeki 1 haftada 2 haftada değişen insanların yorumlarını görünce kendimi sorunlu olarak görüyorum
acaba hata yaptığım biyer varmı diye düşünüyorum ama bulamıyorum , dinlerken kulaklıkla dinliyorum , ama gece yatarken tek kulaklıkla dinliyorum yoksa rahatsızlık veriyo ama bu yüzden etki edemiyo diyemem . neyse ben etki ediceğine inanıyorum ve devam edicem dinlemeye :) 7 gün ara vercem 21 gün dinledim beynimi dinlendireyim biraz. sonraki listem ise şöyle olucak : Ego+Kendine Güven + Kendine güven 21 gün dinleyip 1 hafta ara verdikten sonra , Ego+Kendine Güven+Sosyallik+Sosyallik yapıcam ve ücretsiz telkinler burda biticek :) sonra ücretli telkinlerden alıcam 2 tane alıcam biri Sözcük Dehası Ol diğeride Yazar Olmak , yazmaya çok meraklıyımdır şiir olsun söz olsun hep yazmak istemişimdir , bunları dinliyerek ve şiir , kitap okuyarak kendimi geliştireceğimi düşünüyorum :)
Telkinlere başladığım tarih 25.11.2013 eğer her şey yolunda giderse 09.03.2014 istediğim gibi olucam