Cevap: Ali'nin Günlüğü :)) şuan nadas dönemindeyim yani dinlenme. Bugünüm süper geçti , arkadaşlarımın arasında çok mutlu neşeli komik yani ne biliyim her şey güzeldi :) bide markete gittim bi sakarlık yaptım sonra ayıptır söylemesi kasiyer kızla konuşma fırsatı buldum orda :)) hayatımın en kötü günü böyle geçsin daha ne isterim :D ama benim bi sorunum var ruh halim hep böyle inişli çıkışlı , bazen çok mutlu neşeli oluyorumözgüven patlaması yaşıyorum hatta , ama bazende çok mutsuz soğuk suskun sıkıcı bi tip oluyorum. Acaba bu neyden kaynaklanıyor , yoksa bi hastalıkmı bilmiyorum ama nekadarda böyle düşünmemeye çalışsam zihnim hep mutlu anımda oyun oynayıp o kötü mutsuz anlarımı göz önüne seriyor beni hayattan bezdirmek için uğraşıyo sanki. Hani derler ya iki yüzlüsün diye , bende öyleyim kemdimi tanıyamaz oldum , bi öyle bi böyleyim :D gülüyorum ama gerçekten çok can sıkıcı bi durum bu , hatta hayattaki tek sorunum bu diyebilirim. Zihin çok kurnaz arkadaşlar nerde nezaman nabıcağını çok iyi biliyo ama keşke birazda bizim hayrımıza kulllansa iyiliğini çok mu şey kaybeder :( ama ben bu oyunu bozarım ;) |