Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2014, 12:01 AM   #2 (permalink)
elisya
Üsteğmen

elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough
Standart Cevap: Suçluluk duygusu ve zehirli içsel düşünceler, eleştiriler

Sevgili darkvampire, Passiflora nikini bir yerlerde gördüm sanki hatırlıyorum ama bu sitede mi yoksa başka bir yerde mi bilemiyeceğim şimdi. Sosyal fobini yenmişsin tebrikler. Daha 17 yaşındasın kendi kimliğini, kendi karakterini yeni yeni oturtmaya başladığın yaşlar ki birde sınav stresi var şuanda üstünde. Asi olman yada sinirli olman normal gibi geldi bana. 10 ile 20 yaş dönemi erken ergenlik ve son ergenlik dönemidir. O yaşlarda hepimiz herkese bağırmışızdır. daha kötü insanlar tanıdım. Sen bunları farkedip suçluluk duygusu duymaya başlamışsın. İnsanın hem düşmanı hemde kurtarıcısı sadece kendisidir. Sen önce düşman olmayı öğrenmişsin artık kendinle dost olmayı öğreneceksin. Ben istikrarlı bir şekilde telkinleri dinlemeni öneririm. Suçluluk, ego ve kendine güven telkinlerini düzenli dinlediğinde işe yarayacağına eminim. İyi haberlerini bekliyoruz.

Edit: Mutlu olmak senin elinde, Kötülük yapanlar mutludur diye bir şey yok. Er yada geç muhakkak cezaları vardır. Sen hangi tarafta duracağını bil yeter. İyi mi, kötü mü?