Ynt: telkin ile müziği ayırmak istiyorm bu siteye üye olmak ve mp3'leri dinlemek tamamen kişilerin serbestisine bağlı.. yani üye olma zorunluluğu yok, müzikleri dinleme zorunluluğu yok.. burasi sosyal içerikli ve bağımsız bir site; forum da öyle.. telkin içeriklerine şüphe ile yaklaşmanın yersiz olduğunu düşünüyorum.. forumda yazılanları okumak bile şüpheleri ortadan kaldırmak için yeterlidir.. buradaki üyelerin yaşadıkları deneyimleri okumanızı tavsiye ediyorum.. göreceksiniz ki, insanlar burada büyük yüzdelerle fayda sağlıyor.. fayda göremeyenler ise(en azından bir süre) sadece nötr kalıyor.. ben bugüne kadar '' zarar gördüm '' diyene rastlamadım.. kendi adıma söyleyeyim: mp3' leri faydası olacağına inanarak dinlemeye başladım ve pozitif etkilerini gördüm; bu durum zaten şüphe duygularını ortadan kaldırmaya yetiyor ki zaten benim hiç şüphem yoktu...
başta da söylediğim gibi: faydası olacağını düşünerek dinleme serbestisi olduğu gibi, zararı olacağını düşündüğünüz takdirde dinlememe serbestisi vardır.. ama şunu açıkça belirtebilirim: faydasını gören tüm üyeler gibi ben de faydasını gördüm ve görmeye de devam ediyorum.. hiç şüpheniz olmasın... |