Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2014, 07:08 PM   #110 (permalink)
kediiicik
Teğmen

Tesekkür: 95
96 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kediiicik is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Güzel Gelişmeler :)

Sabah huzursuz uyandım,aileme karşı öfkeliyim.
Birdenbire geliyor bu öfke, sabah hiçbir tartışma yaşamadık üstelik.
Belki de onları affedemiyorum. Kardeşim,annem, babam hepsine inanılmaz bir öfke besliyorum. Bu her zaman olmuyor,ama hissediyorum işte.
Yeni bir yöntem deniyorum kendimce. Hep bu yola tekrar tekrar başladım. Olmadı,tekrar başa döndüm, bir yerde bir eksiklik yaptım belki de. Sabredemedim,sızlandım durdum. Şimdi yine en başından başlamaya söz veriyorum. Her defasında böyle söz verdim kendime,hep planlar yaptım ama uygulayamadım. Belki de farkında değilim değişimin,belki değiştim de fark edemedim. Farkındalığımı geliştirmem gerekiyor belki de.
Şimdi, bugün itibariyle sadece suçluluk telkini dinlemeye karar verdim. 1 hafta boyunca sadece suçluluk,daha sonra ego,daha sonra diğer telkinleri dinlicem.
Ben 3 aylık zamanımı kullanamadım. Belki çok çabalamadım, daha fazla istemek gerekiyor belki. Araştırmak,öğrenmek,üşenmemek gerekiyor. Mazaretler hiç sayılıyor değişim yolunda. Çünkü en önemli işim kendi yolculuğuma çıkmak olmalı, hayat amacımı bulmak, kendimle barışık olmak, gerçek huzuru bulmak olmalı.
kediiicik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla