Alıntı:
bbb Nickli Üyeden Alıntı
21 gün olayını aklınızdan çıkarın ve ona şartlanmayınız... ona şartlanırsanız, ilerlemeniz gecikebilir... hemen etki edecek olsa bile, düşüncenizle öteleme yaptığınız için, zihniniz 21 günün dolmasını bekleyebilir.. kimden ve neden korkuyorsunuz bilmiyorum ama korkunun ecele faydası yok diye bir söz olduğu bilinir.. o yüzden, rahat olunuz..
örn: matematik dersinden korkulur mu? evet korkanlar olduğunu duydum.. matematiğin, neyinden korkuyorsun.. rakamlarından mı? üçgenin alanının hesaplanmasından mı? veya polinomdan mı? matematik, sadece bir ders.. başkası yapabiliyorsa, sizde yapabilirsiniz.. gibi... veya: karanlıktan korktuğunu söyleyen oluyor.. karanlığın neyinden korkuyorsun? sonuçta karanlık, cansız bir varlık.. gibi..
yani önce, olayın tanımını yapın.. sonra, tanımladığınız sorunu, daha çabuk çözebilirsiniz diye düşünüyorum..
siz, anladığım kadarıyla, sevgili değişmek nickli arkadaşın yazdıklarını okumamışsınız veya anlamamak için okumuş da olabilirsiniz veya yeni heyecanınız nedeniyle de satırları özümsememiş olabilirsiniz..)) v.d. ))
yardım konusuna gelince, bende fazla bilmiyorum ama birşeyler okumaya çalışıyorum ve öğrendiklerim kadar da burada, bir şeyler yazmaya çalışıyorum.. teşekkürleriniz için, bende tşkr. ederim..
kendinize iyi bakın.... / sevgiler.. / başarılar... |
Korkum depresyona girmek, kendimi insanlardan soyutlamaktı. Eğer ilişkilerimde başarısız olursam hemen ardından bunu kafama çok takarım, taktıkça mutsuzlaşırım, mutsuzlaştıkça ilişkilerim daha berbat olur. Böyle olacağını düşünüyordum. Bu yüzden fazla düşünmemeye karar verdim. İçimdeki o kötü sesi, endişeli sesi susturup olumlu düşünmeye çalıştım tüm hafta.
Değişmek'in yazdıklarını okudum, ne demek istediğini gayet de anladım. Ama dediğiniz gibi belki de bunları hayata geçirmek için daha hazır değilim. Yavaş yavaş oluyor her şey.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, sevgiler