Ynt: İsobel'in günlüğü Cennetim Bodrum'uma döndüm sonunda,ama hanüz dinlenemiyorum,hafta sonuda kayınvalidem geliyor,aslında biraz dinlenp enerjimi toplasam iyi olacaktı ama:)
Evde işler birikmiş,temizlik,yemek,2 gündür çalışıyorum. Yoruldum,ama evimin enerjisi bu yorgunluğu gideriyor.Mutluyum.
Telkinlere gelince,suçluluk'u çıkardım. Ego,kendine güven,sigarayı bırak telkinleri ile devam ediyorum. Başkalarının sözlerinden etkilenmemeyi de eklemeyi düşünüyorum,benim en büyük sorunum bu ünkü.
Zero Limit kitabını aldım, Ho'oponopono çalışıyorum şimdi, ama birine çok kırılığında uygulamak zor oluyor. Gelirken uçağa yolladım sevgilerimi:) Ben uçakta özellikle kulaklarımdan çok zorlanıyorum. Bu sefer hiç bir sorun yaşamadım, en ufak bir sarsılma yaşamadık.
Bakırköy buluşmasına gitmek istedim,ama aynı gün Kadıköy de miting vardı,tüm yollar kapalıydı,kısmet değilmiş. Hadi gelin Bodrum'da bir buluşma düzenleyelim deeermişimmm:))
Kedilerim beni çok özlemişler,ilk gün protesto vardı,hepsi döndü bana sırtını:) Ama sonra kucak kavgası başladı. Hepsi kucağımda uyumak istiyor. Ben de çok özlemişim onları. Eşim de öyle,deli gibi özlemiş. Biz 8 yıllık evliyiz,ilk defa bu kadar ayrı kaldık. Ama iyi oldu,özlem bazen iyi geliyormuş ilişkiye:)
Benden bu kadar şimdilik,sevgi ve ışıkla kalın.
__________________ Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... <br />Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... <br />Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... <br />Çünkü kimin kimi yiyeceğine... <br />"suyun akışı" karar verir! |