Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2014, 03:26 PM   #3 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Kilolarım, özgüvensizliğim, depresif halim

Öncelikle gerçeklerini ve olaylara nasıl baktığını tespit etmelisin. Yani aslında sen öyle gördüğün için öyledir bazı şeyler fakat gerçekte öyle değildir. Mesela sen kilondan dolayı çirkin olduğunu düşünüyor olabilirsin. belki de gerçekten güzel görünüyorsun. Zaten bu kilo konusunu ben cidden anlamıyorum. Yıllardır görmediğin birine rastlıyosun sana dönüp çok kilo almışsın yada zayıflamışsın diyor. Bi beni gördüğüne sevin önce, benim ruhumu mu bedenimi mi seviyorsun? Sana ne benim görüntümden hiç arkadaş arkadaşının kilosuna yada nasıl göründüğüne bakar mı? Yani güzel kişilerle mi arkadaşsın? Yoksa anlaşabildiğin kişilerle mi? Bu bir algı arkadaşlar, lütfen buna çok takılmayın. Tabi ki yiyip yiyip semirin demiyorum. Sağlığınıza dikkat edin ama bunu hayatınızın gayesi haline getirmeyin.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla