Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2015, 06:43 PM   #4 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Kıskançlık

Alıntı:
oznr00 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar.Gündemimde yeni bir sorun var!En yakın arkadaşlarımı şiddetli bir şekilde kıskanmaya başladım.Arkadaşım sosyal,samimi ve herkes tarafından sevilen,kabul edlilen biri.Yani tam benim olmak istediğim gibi.E doğal olarak bende bir kıskançlık oluştu.Ne yapabilirim?Bu durum moralimin düşmesine ve mutsuz olmama sebep oluyor.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler.
Öncelikle şunu bilmelisin ki haset kişiye en çok zarar veren duygulardan biridir. Bu bir huydur. Şeytani bir duygudur. Bununla baş edebilirsin. İstersen şununla başla. İçinden geçtiği gibi yaz bunu bir defter sayfasına. İçini boşalt. Anne babana kızgınlıklarını, ne eksikse sende yaz onları. Hatta kendine olan kızgınlığını yaz. Belki yaratana karşı bile öfken birikmiştir içinde. Şeytana Ademe secde etmesi söylendiğinde ne dedi. Ben ondan daha üstünüm neden ona secde edecekmişim. Ve fakat sonrasında ise Allaha dönüp beni azdırmana karşılık dedi. Yani Allaha Sen suçlusun Sen beni böyle yaptın dedi. Hz Adem ise hata yaptığında hemen dönüp ben nefsime zulm ettim eğer beni bağışlamazsan şüphesiz hüsrana uğrayanlardan olurum.
Sonrasında o kağıtları yak ve külünü tuvalete dök, sifonu çek gitsin. Bunu bir kaç defa yaptığında duygularının berraklaştığını görürsün. Ve çokça tevbe istiğfar getir. Tabi ki telkinlerini dinlemeyi de ihmal etme sevgimle kal
IŞIK abla
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla