Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2015, 04:19 PM   #32 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Hayatım renksiz gri tonunda

seni tanımam etmem.. bunlar senin duyman gereken sözlermiş benden gelmiş farketmez.. Allah hikmetine erdirsin.
harika..su içsen geçecek .. gerçek değil. içindeki potansiyel sevginin adını bile koymuş olabilirsin.insanlara ilişki dayatılıyor. içindeki o kocaman potansiyteli şehvani duygulara mal etme. sen sevilen bir kul olmalısın ki kalbinde bir potansiyel taşıyorsun.bu şükür hali için yeterli iken seni bunalıma sokuyor ..
Hımm bir sır değil ama söyleyeyim. sen kendin hakkında ne düşünüyrsan çevrendikeler senin hakkında onu düşünür. nedir kendin hakkındaki düşüncelerin..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla