Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı
seni tanımam etmem.. bunlar senin duyman gereken sözlermiş benden gelmiş farketmez.. Allah hikmetine erdirsin.
harika..su içsen geçecek .. gerçek değil. içindeki potansiyel sevginin adını bile koymuş olabilirsin.insanlara ilişki dayatılıyor. içindeki o kocaman potansiyteli şehvani duygulara mal etme. sen sevilen bir kul olmalısın ki kalbinde bir potansiyel taşıyorsun.bu şükür hali için yeterli iken seni bunalıma sokuyor ..
Hımm bir sır değil ama söyleyeyim. sen kendin hakkında ne düşünüyrsan çevrendikeler senin hakkında onu düşünür. nedir kendin hakkındaki düşüncelerin.. |
Amin. Teşekkür ederim. Aslında içimdeki duygularda zerre şehvet besleyen bir istek yok tamamen iyi dilekler iyi istekler. dışarıdaki hiçbir açık saçık olsun ya da olmasın ilgimi çekmiyor nefsimin çenesi bugünlerde fazlasıyla kapalı durumda. kendi hakkımdaki düşünceler sorusunu 2 yıl önce sorulmuş olunsaydı bir sürü olumlu ve güçlü ifadelerle kendimi izah ederdim. şimdi durumum ise tammen enkaz. Aylardır ayakta durmakta güçlük çekiyorum. önce özgüvenimin bittiği farkettim ya da hiç yoktu da ben öyle sanıyordum. daha sonra güçsüzleştim, kimsenin işine yaramaz hale geldim. kimseyi geçtim kendi kendime de yaramıyorum. aklımda eskisinden çok olumluz kalıplar yüklü ve aşırı bir karamsarlık var benliğimde. duygusal, çaresiz, isteksiz, olumsuz, tatmin olmayan, muhalefet eden ve en kötüsü de böyle gönül işlerinden vazgeçemeyen bir kişilik işte. kişilikte denebilirse...