Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-2015, 01:25 PM   #23 (permalink)
Dusunsel
Üsteğmen

Dusunsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 77
224 Mesajinıza toplam 332 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Dusunsel is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sevgili günlük

Alıntı:
oznr00 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Günlerim çok boş geçiyor.Hep bilgisayar başındayım.Hep anime izliyorum.Benim şöyle bir yapım var: bir şeyi yapıyorsam çok uzun saat onunla ilgileniyorum.Mesela anime izlemeden önce tüm zamanımı kitap okuyarak harcıyordum.Ama artık bu huyumdan vazgeçmek istiyorum.Yapacak hiçbir şeyim yok o da başka bir durum. Ders çalışacağım diyorum,yapmıyorum.3 ay tatilin bir ayı ne yaptın diye sorarsanız: Bilgisayar başında oturdum+bilgisayar...+bilgisayar.Bundan nasıl kurtulabilirim? İyice asosyal olmak istemiyorum.Önerisi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
aynı durumdayız bende koyu bir animeciyim şöyleki bu durum üstünde oturup düşündüm suç bizde değil bizimde bir sosyal hayatımız yakın arkadaşlarımız hayatımız iyi gitseydi zaten bu durumda olmazdık o yüzden boşverip izlemeye devam edebiliyorum itachinin bir sözü vardı "yapraklar dans ederken bir tanesi ateşe düşer" ha diyebilirsinki bu bizim elimizde sanırım elmizde olan şey bu dünyadaki insanlar için geçerli değil :)
Dusunsel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla