Cevap: Siz olsanız ne yapardınız? Teşekkür Ederim Arkadaşım bu sitede kendimi motive ediyorum,çekirdek inanç çalışması yaptırdım 3 aya yakındır dinliyorum ilk yaptırdığım işe yaramadı,tekraradan aradım ek telkinler gönderdiler şimdi oları dinliyorum,telkinlerin çok olması beliki biraz zorlaştırıyor diye düşünüyorum,çekim yasasının çok iyi farkındayım,inan bana deneyimlerim oldu,imgelediğim odaklandığım benimmiş gibi o anı yaşadığım düşünceler duygular istediklerimi hayata geçirdi ve bliyorum ki yine istesem olacak eminim,ve sana birşey söyleyeyimmi arkadaşım eşimi korkularım endişelerim (kaybetme korkusu) bu düşüncelerim kaybettirdi,gerçekten çekim yasası işe yarıyor ve diyoruz ya herşeyin başı pozitif düşünmek şuanda bu enerjim düştü çevremdeki insanlardan eşimden,onun çevresinden,ve bir değersizlik duygusu bende aldı başını gidiyor bu duygunun farkındayım ama bşey yapamıyorum,FARKINDALIK çalışması yapmak istiyorum artık egoma sen dur!sıra bende demek istiyorum,hep beraber eşimin ailesi bir araya geliyoruz,bizim ego tavan yapmış:) hepsi birşeylere sahip bak gördünmü sen değilsin,beni orada eziyor egom:) konuşmama dahi izn vermiyor o anda beni mutsuz ve umutsuz yapıyor,ama inat ettim bundan sonra kontrol bende olacak bununlar ilgili araştırma yapıyorum,bildiğin bir teknik varsa bana öğretirsen çok sevinirim:) Teşekkür Ederim beni Motive ettin.Bu dediklerini uygulayacağım. |