Alıntı:
SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: orgeneral Nickli Üyeden Alıntı
az önce ilk 2 nokta deneyimini yaşadığımı düşünüyorum.bu konuda başarılı arkadaşlar yorumlarını sunarlarsa sevinirim:
parmağımı gezdirirken bir yer belirledim ve bu yerde bir çekim hssettim.2. noktayı bulmakla uğraşırken 1. nokta sanki bir uhuyla yapışmış gibi tahtaya yapıştı.2. noktayı berlirledim ve oda yapıştı.ddaha sonra bu iki nokta arasında bağlantıyı kurmaya çalıştım ve iki noktanın bir olduğunu ve benim olmadığımı sadece o iki noktanın bağlantısının olduğunu hissettim.sonra bir an hiçbirşey düşünmedim ve daha sonra tahtanın yumuşadığını zannettim hatta tahtanın bir pamuk gibi ezileceğini zannettim ama olmadı.tahta normal duruyordu.sizce bu bir 2 nokta deneyimi mi?yoksa sadece saçma bir imge - his mi? | niyet yada amacınız neydi? |
herhangi bir niyetle yapmadım kitapta niyetlerin deneyimi kısıtlayacağı yazıyordu ve hissetmede ustalaşana kadar bununla yapmamızı ve niyet kullanmamızı yazıyordu bu yüzden sadece bu hissi yaşamakk için yaptım.niyet için çalışmayı inş yarın yapacağım.
bu arada açıklamayı kuantum fizikle ilgileniyorsanız yada kitabı dikkatle okursanız bulursunuz.gözlemci kendisi de dahil hiçbirşeyi gözlemlemeyip yanlızca iki nokta arasında oluşturduğu foton bağlantıyı gözlemlerse niyeti gerçekleşir.olan yanlızca gözlemcinin gözlemlenene etkisini değiştirmesidir.yanlış söylediysem düzeltin lütfen.
yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.herkese teşekkürler...