Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2016, 03:01 PM   #52 (permalink)
Kararli3521
Teğmen

Tesekkür: 106
49 Mesajinıza toplam 74 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Kararli3521 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sevgili günlük

Alıntı:
sbl06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba :)
Eğer sakıncası yoksa kendi düşüncemi yazmak isterim..

Neden insanlara kendini beğendirmek zorunda hissediyorsun? Hiçbir şey senden önemli değil!! Etrafındaki insanların sana onay vermesi, seni beğenmesi yerine sen etrafında kimin olmasını istiyorsun o önemli bence. O insanların senden ne gibi üstünlükleri var ki seni beğenmeleri gereksin? Ya da onlar ne derece mükemmel ki sen onlardan daha değersiz olasın?
İnsanları tanıdıkça kendinin ne kadar önemli olduğunu göreceksin merak etme :) Kendin gibi ol ve düşüncelerini rahatça ifade et. Bırak beğenmeyen yanında olmasın ama sen kendin gibi olmanın mutluluğunu yaşa. Göreceksin ki seni sen olduğun için seven, yanında olmak isteyen insanlar çoğalacak..
Ah keşke dediğinizi yapabilsem. Uzun zamandır başka insanların düşünceleriyle hareket ediyorum. Dediğiniz gibi kendimi beğendirmeye çalışıyorum. Bir kişinin bana laf atması benim moralimi alt üst ediyor. Çöküyorum, o kadar büyütülecek bir şey olmasa da. Nasıl aşacağım bunu? Kendimi nasıl seveceğim?
Kararli3521 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla