Cevap: Bir hikayem var. Bir hikayem bitmedi. Çocukluğumuzdan beri edindiğimiz bilinçaltı kayıtlarımız, eğer negatif olaylarla dolu ise, şuanda yaşamımız bundan farklı olmaz. Değişimi istemen çok güzel bir şey ama yazında gördüğüm şeylerden birisi; kötü bir çocukluk geçirdiğini üzerine basa basa anlatmışsın. Olaylara şöyle bir açıdan bakabilirsen daha iyi olur. Zaten bizde aşağı yukarı senin gibi kötü bir çocukluk geçirdik. Hatta senden bile daha kötü çocukluk geçiren, zor şartlarda büyüyen insanlar fazlasıyla var. Ve onlar bir şeyleri başarmışlarsa sende rahatlıkla başarabilirsin.
Öncelikle şimdiye kadar edindiğin şartlanmalardan kurtulmanı tavsiye edebilirm ve hayatimdegisti sitesinde yer alan sana uygun telkinlerle bilinçaltını yeniden programlamalısın. Daha başından yardım için yalvarıp yakaracaksan, tedaviyi dışarıda arıyorsun demektir ve asla sana iyi geleni senden daha iyi kimse bilemez. Fazla uzatmak istemiyorum, kısa keseceğim... Senden daha da kötü şartlarda olan kişilerin başarı hikayelerini okuyarak, kendine motivasyon oluştur. Her gün, her sabah benim de yaptığım; sahip olduğun her ne ise şükretmeye başla. Sağlığın, telefonun, soru sorabileceğin bir sitenin olması, giye bileceğin kıyafetlerinin olması gibii. ....
Hayatında başarılar dilerim inşallah yardımcı olabilmişimdir. |