Cevap: YARDIM !!!: SUÇLULUK Telkini - Olumsuz Etkiler - Eleştirmek vb Zaman zaman çevremdeki insanları eleştiriyorum, açıkları gözüme çarpıyor, hesap sormak istiyorum/bazen soruyorum, kafama takıyorum, sinirli oluyorum ve kendi içimde konuşuyorum vb... Sonra bu dönemi atlatıyorum, onları affediyorum veya herhangi bir olumlu sebepten dolayı onlara karşı daha samimi, içten, affeden, ufak şeyleri önemsemeyen biri oluyorum.
Bu her seferinde tekrar eden bir durum ise daha derini araştırmak gerekir diye düşünüyorum. Biraz kendinizi eleştirin ve nasıl davransanız, nasıl olacağını düşünün.
Dinlediğim telkinler de aşağıdaki gibi:
Ego, Suçluluk, Düzen ve Garanti, Düzenleyici, Herşeyi Bilenler, Eril, İyi Çocuk, Sinmekten Özgürleş, Kendine Güven, Başkalarının Düşüncelerine Son, Dışadönük kişilik, Mükemmelliyetçiliğe Son, Bollul Bereket, Sürekli pozitif hayat, Topluluk önünde konuşma.
Bu kadar telkin çok değil mi? 2şer yada 3er telkin dinleseniz nasıl olur?
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |