Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2016, 02:41 PM   #55 (permalink)
Kararli3521
Teğmen

Tesekkür: 106
49 Mesajinıza toplam 74 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Kararli3521 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sevgili günlük

Uzun zaman olmuş foruma girmeyeli. Yaşamımda neler oldu? Öncelikle mezun oldum. Ancak istediğim yeri tutturamadığım için yeniden hazırlanıyorum. Sosyal yaşamıma gelirsek. İnsanlar hakkında şöyle bir kanıya vardım. Ne kadar verirsen o kadar alırsın. Ayrıca her şey kendini olduğun gibi kabul ettirmekte. Hatta buna hiç gerek yok. Sen olduğun gibi olunca seni otomatik olarak o şekilde kabul ediyorlar. Kimse hakkında kötü düşünmüyorum. Herkese sevgiyle yaklaşıyorum ve en önemlisi sık sık gülümsüyorum. Bazı şeyleri aştığımı düşünüyorum. Karar almakta zorlansam da bunu da tam bağımsız bir birey olunca aşacağımı düşünüyorum. Hiç mi telaşa kapılmıyorum? Eski düşüncelerim aklıma geldiği zamanlar da oluyor. Özellikle yalnız olduğumda. Hala çok yakın olduğum birisi yok. Ama ben hayata küsmeyip herkesle konuşmaya çalışıyorum. Sınıfımız az kişi de olsa. Hatta bu benim için büyük bir artı!

Şu aralar fark ettiğim şeylerden birisi de gün içerisinde modumun çabuk düşmesi. Bu tür durumları en yakın lavaboya koşturup aynada ihtiyaç duyduğum sihirli cümleleri söyleyerek aşıyorum. Seni seviyorum! gibi.

Bir de esmaül hüsnalardan Ya Allah, Ya Vedud(400 kere özellikle) ve Ya Muhsi'yi zikrediyorum. Ya Vedud insanların içinde daha rahat ve kendim gibi olmamı sağlıyor diyebilirim. Ben bunlara muhteşem üçlü diyorum :D
Hayatım güzel gidiyor. Benimki gibi sizin hayatınızın da güzel olması dileğiyle görüşürüz :)
Kararli3521 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla