Alıntı:
eylülzen Nickli Üyeden Alıntı
yazıya göz attım sevgili arkadaşım lakin yazının çokta doğru bir uslupla yazılmadığını düşünüyorum ben zaman zaman zikir çeken ibadetlerini yapmaya çalışan bir insan olarak bu tarz keskin çizgileri birde bunların ayetlerle beslenmesini doğru bulmuyorum tabiki bu benim kişisel bakışım Yaradana hangi yoldan ulaşırsanız ulaşın yeterki ulaşın inancın temeli budur hayat bir yoldur elbette ve herkes kendş yolunu tek baına deneyimler birimize göre doğru olan diğeri için yalnış olabilir bilmiyorum bu uslup bana kafa karıştırıcı ve itici geldi fakat bende meditasyonu hiç denemedim ama çeşitleri olduğunu biliyorum ve bu konuda uzman olan bir yazarın yazısında bazı meditasyon türlerinin bası psikolojik rahatsızlıkları tetikleyebileceğini okumuştum yazar reikiyi önermiş reikinin nisbeten çok daha güvenli ve herkes için rahatlatıcı bir şifa kaynağı olduğunu yazıyordu hangi ianaca sahip olursanız olun Akıl fikir ruh dairesinde doğruyu ve yalnışı seçebilecek yetideki herkes kendi için bir yöntem bulup rahatlamayı seçebilir bunlara islam karşı bir din değil böyle gösterilmesi tatsız örneğin ben şimdi sedonayı deniyorum deep peat öğrenmeyi düşünüyorum meditasyon yapmadım aynı zamanda zikirde çekiyorum kısacası kafanı karıştırmana hiç gerek yok kalbinin sesini dinlersen sana yol göstericektir öeneğin ben buradaki pek çok yazıyı okudukca ve yöntemi inancımın ne kadarda harika olduğunu bir kez daha anladım bu tarz yöntemlerin hepsi bir nevi şifa kaynağı ve bunlarıda yaratan Yaratıcı değilmidir ben meditasyon yerine zikir çekmeyi tercih ediyorum ama bunu yapmak istemeyen bir insan meditasyonu tercih eder yazıyı yazanda kendi düşüncesini dile getirmiş dikkatini çekerse kendi diyorum buda onun şahsi düşüncesi buradaki bazı meditasyonları okudum mesela oldukca keyifliydi sakıncalı hiçbirşey görmedim çiçeğin yazılarında çok güzel meditasyon örnekleri var bence kafanı karıştırma |
Yorumunuz İçin TEşekkür Ederim.. Çünkü Bu Yazıyı Okuyunca Yanlışlıkla Kendimi Şeytana Gidiyor Sandım Ve Buda Sanırım En Son İSteyeceğim Şey..