Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2008, 08:31 PM   #24 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: Brain Wawe Classic Music (Beyin Dalgalarıyla Klasik Müzik 4Cd-alpha-beta-teheta)

Alıntı:
dreamland Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar
1) Uykuda telkinler veya bu müzikler kesinlikle dinlenmez.
1) Profesyoneller ve pskiyatristler dışında hipnoz yaptırmayın.
2) Bilinç altınıza elletmeyin kurcalamayın.
3) Astral -lucid vs. deneyimleri yaşayan insanlar hipnoz (SANRI) yaşıyorlardır. Bunlar ancak elzem vaziyetlerde, çok özel drumlarda ortaya çıkar. Batıl olanların hepsi diyebilirimki, reklamdır.
4) Bu müziklerde ses dalga boyları rtim ve enstrumanlarııdan çıkar. Besteciler ona göre eserler yapar o duyguyu yaşatır. ALLEGRO -LARGO-ADAGİO-PRESTO-FORTE 160-100-70-180 vs. rtim ve tonlamalar vardır. Affedin beni ama bunu müzik ve ses uzmanları incelesin. Müzik 3 boyutludur. ton-rtim-frekans-rezonans- söz uyumu-doku-eserin bestesi- nota uygulaması vs. Bu eserler buna dikkat edilerek seçilmiş ve icra edilmiştir.
6) Eserleri zevk ve ihtiyacınıza göre dinleyin. Hoşlanmıyor sanız zaten faydası olmaz. Eserler mozart, bach, vivaldi gibi üstadlardan seçilmiş ve hiçbir yan etkisi yok. Ama delta -teta -alfa-beta bulamacı-hızlı -yavaŞ - hızlı insanı dengesini bozar ve yorar. İhtiyacınızı belir leyin ve zevk aldığınız sürece dinleyin.
7) Faydasını gördüğünüz anda bırakın üstelemeyin. Şahsi tafsiyem bir cd yi toplam olarak sadece düzenli olarak 12 gün birer defa dinlemek yeterde artar.
Kafası karışan biri daha.. şaşkın
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla