Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2008, 10:21 PM   #53 (permalink)
huzurr
Teğmen

huzurr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 104
85 Mesajinıza toplam 345 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
huzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura about
Standart Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları

Alıntı:
yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
huzurr Nickli Üyeden Alıntı
Sizin bu kadar mutsuz ve depresyonda olmanıza hayret ettim doğrusu..
Eşiniz ( ya da sevgiliniz) sizi yarı yolda mı bıraktı..
İşinizi üstelik de yüksek meblağda bir parayla batırdınız mı..
Bu yüzden millete alay konusu oldunuz mu..
Çocuklarınızı kaybetme noktasına geldiniz mi..
Bütün bunlara rağmen aileniz de hep sizi suçladı mı..
Ne yaşadınız..Gerçi herkesin yaşadığı başkasına kolay gelir .Bunun da farkındayım..

Sevgili yeni bir hayat...

Seninde belirttiğin gibi sevgilim yarı yolda bıraksaydı belki mutluluğu bir başkasında bulurum der yoluma devam ederdim
Büyük paralar kaybetsem çalışır yine kazanırım sağlık olsun derdim vs vs...
Bütün bu ve bunun gibi sorunlar belki çözülebilir. Bir şeyleri kendi yaptığın hatalar yüzünden kaybetmişsindir ozaman bukadar acı çekmezsin kendim ettim kendim buldum dersin kendin hatayı bile bile yaparsın sonra tekrar yaptığın hatayı kimseye hesap vermeden düzeltmeye çalışırsın ozaman bir şey kaybetmiş sayılmazsın ama bir başkası tarafından kısıtlanıyorsan birileri tarafından hayatın yönlendiriliyorsa baskılanıyorsan başkaları yüzünden hata üzerine hata yapıyorsan ve bunu kendi başına telafi etmene izin vermiyor kendi yöntemleriyle telafi ettirmeye çalışıyorlarsa bütün özgürlüğünü elinden almışlarsa ve bu yüzden özgüvenini kaybettiysen kendine olan saygını yitirdiysen işte bunlar telafisi zor şeyler.
Benim yaşım daha çok genç ben bu yaşlarda aktif olmam gerekirken bi rahibe gibiyim ve bütün bu kötülüğü bana ailem yaptı. Rezalet bir ergenlik çağı geçirdim ki ergenlik çağı kişinin kimliğinin oturması için en önemli dönemdir. Böyle oluncada ne yaptığını bilmez kendini bilmez hayatına yön veremez hiç bişeyden zevk alamaz yanlış üstüne yanlış yapan bir birey meydana geldi.
Ailemi hep şimdiye kadar suçladım evet şu anki durumumdan onlar sorumlular ama bundan sonraki hayatımdan onlar sorumlu değil bana nekadar baskı yapsalarda nekadar hataya itselerde bundan sonrasından ben sorumluyum çünkü artık aklım başımda bu durumdan kendimi kurtaracak bilgi ve deneyime sahibim eğer onlara hala boyun eğiyorsam bu benim hatam olur.
Bundan sonraki yaşantımdaki bütün kararları kendim için vereceğim. Verdiğim kararlar onların hiç hoşuna gitmese bile hayatımı yoluna koymak için tüm gerekenleri yapacağım.
Telkinleri dinlemeye de yeniden başlayacağım...
Laf lafı açtığı için bu konu yanlış başlık altında uzadı bunun için site büyüklerimiz kızmasınlar bize aflarına sığınarak burada sonlardırıyorum.
Saygılı sevgiler efem 44