Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2008, 09:33 PM   #167 (permalink)
pisiii
Guest

Standart Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması

sevgili serpil ablam , geçikmeli olarak sevgilerimi yolluyorum. bu ara seferiyim yollardayım:)
güneşim o sabah aradı aysun forumda sayfa açmışsın ablalar sana yazıyor dedi:) bende nette değildim , iş yerinde çok imkanım olmuyor o yüzden öğle arası kaçıp cevap yazabildim. o gün harıka bi gündü. uzun zamandır hiç kendimi buakdr iyi hissetmemiştim.o büyük sınavımın açıklanmasına bir iki gün kaldı. bir yandan grip , bir yandan Ankara dışında okul ve sunumlar bir yanda da dua ederek mahçup etmesin diye allaha yalvarıyorum. bana dua et olurmu güzel ablam:)Ankara ayağımın tozuyla bir gideyim annemide tanıştıracağım site ile.bu adra tuhaf bişi oldu:) geçenelrde bişi kaybetmiştim. ardaım taradım odayı talanettim. matrix enerjisi göndedim. ı ıh...nafile. en sonunda vaz geçtim bıraktım. bi iki gün sonra işte sizle bulştuğumgün hastalıktan yatıyorum rüyamda onun nerde olduğunu gördüm... enerji bana yerini gösterdi:)ama bu sefer içine koyduğum şeyi nereye koydum onu hatırlamıyorum. birazdaha serbest bırakıyım onuda bulurum:)