05-11-2008, 07:40 PM
|
#59 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady 5 Kasım: "Tum yasamla `bir'ligini kabul et; Benimle olan `bir'ligini kabul et. Bizim `bir'ligimizi kabul etmek icin degerli olmadigini zannederek, bundan cekinme. Bu degersizlik duygusu bireyleri Benden, yaraticilarindan, ayiran seydir. Cok uzun bir sure boyunca, insanlara sefil gunahkarlar olduklari ve Benimle birlikte yurumek ve Benimle konusmak icin degersiz olduklari soylendi. Cok uzun bir sure boyunca onlar kendilerini Benden ayirdilar, ta ki artik Beni bilmeyinceye, Benim onlarin icinde oldugumu farketmeyinceye kadar...
Benim hakkimdaki bu tum yanlis kavramlari sonsuza dek uzaklastir. BEN sevgiyim. BEN senin icindeyim. Bizim `bir'ligimizi nese, cosku ve hayret icinde kabul et. Onu kucuk bir cocuk gibi kabul et ve bunu zihninle aciklamaya calisarak zaman ve enerji kaybetme. Eger bu yasama aklinla yaklasmaya calisirsan, cok zaman kaybedersin ve onun sadeligini goremezsin. Benim yollarim sadedir; onlari kendin icin karmasik hale getirmekten vazgec."
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |
| |