Alıntı:
pisiii Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: awayy Nickli Üyeden Alıntı
| sevgili away , bende annemi siteye uye yapmayı duşunuyorum. sonra ya okursa diyorum. amann olsun. bikere buray gelirse bence zaten iyi bişy olucak. son yıllarda onun için bu kalıba sığmaz kızı iyi bişey yapmış olur.ha okursa belki ona diyemediğim nicelerini öğrenmiş olur.onu sevdiğim gibi , özlediğim gibi. özür dilediğim gibi. ama anneciğimin teknoloji iel arası çok ii değidir. bulasmaz belkide:))) üzülme. ben henüz günlüğünü okumadım. ama eminim annen şunu görecektir.orada bişeyler yazarken aslında satır aralarıdna onu nekadr sevdiğin ne kadar ihtiyaç duyduğun gizlidir. belki ona hiç söyşeyemeyecektin. ama artık biliyor...seni i,nciteni ilişkinizi zedeleyeni...inan herşeyde avrdır bir hayır.. |
sevgili, away bi okudum. yahu ne yazmışım dedim
son yılalrda annemin tatlı ve cadı bealsı oldum. bazende başbelası. ama onu bu siteye kazandırırsam iyi bişey yapmış olucam biliyorum. bence için rahat olmalı. en aznıdna annen konuşamadığınız şeyleri öğrenmiş oldu. sence dayanırmı yavrusunu kıran bişeyi bile bile sürdürmeye yüreği.. inan vardır bunda bi hayır