Konu: mustinet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2007, 01:51 AM   #25 (permalink)
mustinet1900
Üsteğmen

Tesekkür: 1
38 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mustinet1900 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Emir

iyi geceler arkadaslar
ben iki gündür iyiyim.yani telkin listemi sadece iki telkine düsürdükten sonra kendimi acayip rahatlamis hissettim.bugünde mesela disarda dolasirken cok dik yürüyorum ve kendime güvenim artti.bu duygu bende telkinlere ilk indirdigim gün olmustu.ozaman nasil dinlemeliyim bölümünü okumamistim ve sadece ego ve kendine güveni indirmistim iste o gün de cesaretlenmistim.bence bu sucluluk duygulari bende öteki telkinleri sanki bloke ediyor.ben öyle düsünüyorum ama belkide depresyon telknidir.bugün sosyal fobiyide aldim araya.ama insan ego ve kendine güveni dinleyince sosyallik sorunuda düzeliyor.görseniz bir dik yürüyorum nasil güzel oluyor.herkese tavsiye ederim.
sanki insanlar birine daha bi saygili bakiyorlar.bugünlük bukadar.
arkadaslar hic söylemedim ama ben almanyada yasiyorum ve persembe günü izine gidiyorum.
ucagim burdan köln sehirinden kayseriye inecek orada bikac gün teyzemlerde kaliacigim ordanda marasa elbistana gidecegim (izine nisanlimin ailesiyle beraber gidiyorum onlar orada olacaklar).
mustinet1900 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla