Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
sevgili SereniTy..
ufacık bir şey eklemek istiyorum..
beyin dalgaları ile ilgili pek çok çalışma yaptınız ve kişiler sizin bu konuda deneyimlerinize güvenerek onları dinlemekteler..
bu kadar ciddi çalışmalar yapan bir arkadaşımız olarak açıkcası bu sorunuza referans gösterdiğiniz yazı beni oldukça şaşırttı..
şaşkınlığımın kusuruna bakmayın lütfen..
gerek meditasyonda gerek zikir de beyin alfa dalgası moduna geçiyor..
sizin yaptığınız çalışmalarda da gerek kendi deneyimlerinizden gerekse dinleyen arkadaşların yorumlarıda bu frekansları dinlerken
bahsettikleri rahatlama.. daha net algılama .. bu netleşmenin sayesinde imgeleme.. çözüm üretme gibi faaliyetleri daha rahat gerçekleştirme v.b etkilerden bahsedilmekte...
meditasyon doğal olmayan yollarla beyne ve ruha hükmetmeye çalışmak yerine olağan bir şekilde bu oluş durumuna geçmektir..
ve bu oluş durumuna geçerken insan kendisiyle tanışır.. içinde ki şeytani ve meleksi yönlerle karşılaşır..
zannedersem bu yazıyı kaleme alan arkadaş kendi şeytanlığıyla başa çıkamamış ki bilimsel olarakta
binlerce yararı olan meditasyon hakkında bunca karalamada bulunabilmiş.. ilginç .. gerçekten de..
meditasyon hakkında bu bölümde ben ve diğer arkadaşlarım pek çok yararlı konular ekledik..
hem onları hem de web üzerinden tarafsız bilgilendirmelerde bulunan makaleleri incelediğinizde eminim daha doğru bilgilere ulaşmış olacaksınız..
sevgiler.. |
Selam..
Aslında Bu Yazıyı Paylaşmayacaktım Ancak Meditasyon Konusunda Biraz Yeni OLmamdan Dolayı Ve Sizlerinde Bu Konuda Bilgili OLmanızdan Dolayı Paylaşmak Gereği Hissettim.. Biliyorum Belki Biraz Radikal Bir Yazı Ancak Doğru Bilgiye ULaşmamız İçin Bu Tip Yazılarda Gereklidir Bence.. Sonuçta Düşünmeyi Seven Bir İnsan OLduğum İçin Ve Sizin Değerli Fikirlerinizi Önemsediğim İçin Bu Başlığı Açtım..
SevgiLer..