Gamzecim günlüğünü her mesaj yazdığında okuyorum
yazdıklarından seni bazen üniversite zamanındaki halimle çok benzeştiriyorum,kendi iç dünyamda asi bir bakışım vardı hayata, bu asiliği dış dünyada hayat tarzı olarak yaşayamasam da kendime yaşayabileceğim bir içsel dünya yaratmıştım ,asi belki tam doğru kelime olmadı yani olumsuz anlamda değil kesinlikle
sıradışı demek lazım belki
Bilmeni isterim ki senin özel ,sıradışı olmakla birlikte yaşına göre benim başaramadığım bir olgun bakış açın var ,bu çok güzel ,ben ikili ilişkiler konusunda yazdıklarını okuyorum da evet diyorum.işte ben de böyle düşünmeliyim,gamze gibi uygulamalıyım,şu yaşa geldim senin kadar mantığıma ses vermeye başaramadım ikili ilişkilerimde (daha doğrusu özel hayat diyelim
) o yuzden senin yazdıklarını okuyunca ,hayatımda yaşadığım şeylerle eşzamanlı giden şeylere verdiğin kararlar "şöyle olmalı,böyle yapmalıyım,sanırım alıştım gibi
" işte bunlar benim de duygu durumumu tarif edebiliyor ,sen dile getirmiş oluyorsun , bana ayna oluyor diyebilirm :) ve biliyormusun benim de bakış açımı ve almam gereken kararları almak senin yazdıklarını okuyunca netleşebiliyor super
Lütfen biryere gitme, gitmediğini biliyorum :) Kendini analiz etmede ve duygularına doğru teşhis koymada çok cesur ve doğru olabiliyorsun bu çok guzel gamzecim
Çok sevgilerimle
Hayata devam