Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2008, 12:40 AM   #100 (permalink)
heal
Üsteğmen

Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heal will become famous soon enoughheal will become famous soon enough
Standart Ynt: Agresifin haberleri

3 ay, 3 koca ay gecmis. hayatimda bana zarar verdigini inandigim seyleri temizledim. simdi de beni mutlu eden seyleri hayatima cekmek istiyorum. olabildigince doldurmak onlari hayatima. cok radikal degisimler yasadim bu 3 ayda. kendime inancim ve güvenim artti sanirim ki bana zarar verdigini bildigim insanlari cikarttim hayatimdan. Telkinleri birakmadan azimle dinlemenin de buna inanilmaz derecede etkisi oldugunu düsünüyorum.

yeni mutluluklara da yer acmak istedim derin taze bir nefes alip. simdi kendime bakiyorum. kendimi yeniden tanimaya calisiyorum. korkularim oldugunu hissettikce degistiriyorum aklimin kanalini. güzel seyler düsünüyorum guzel seyler olsun diye. cok büyük mutluluklara hazirliyorum kendimi. Öğrenci hazır olduğunda öğretmen gelir derler. ögretmene hazirliyorum kendimi. mutluluk icin kapimi calan. ve okadar yakinimda ki bunu dile getirmek bile istemiyorum ama kaybetmekten korkuyorum henüz daha kazanmadan, yasamadan. yazinca nekadar anlamsiz oldugu cok bariz. kör göze parmak gibi.

güzel seyleri dile getirmek istiyorum, hayatima adim atmak üzere olan güzel seyler icin kapimin ardina dek acik oldugunu. bir de dudaklarimdan dökülebilse eminim hersey cok daha kolay olacak ama iste bu korkuyu susturmak ne zor. herzaman dile getirdigimiz güzel seyler olsun diye istiyoruz ama bisey tutuyor bizi. karsilikli korkarak günlerin gecmesini izliyoruz tüm gün boyunca konusup sonra bir anda susuyoruz, ozaman sadece kaybetme korkusu cöküyor üstümüze. cok anlamsiz ama aci cekme korkusu sanirim cok agir bir duygu.

ufacik mucizeleri farkettikce hevesleniyorum büyükleri icin. cekim yasasi meditasyonunu yapiyorum, bunun disinda neler yapabilirim diye burdaki insanlara danisiyorum. tek yapmam gereken bu korkulardan kurtulmak belki. ama tek korkan ben miyim bundan da emin degilim.

Alıntı:
agresif Nickli Üyeden Alıntı
HAYATIMIZI DEĞİŞTİREN DAYANIŞMA HATTI
bütün yazilanlari okudum ama hala tam cözebilmis degilim. Aslinda uzun zaman sonra ilk kez kendime güvenim artti hayatima bir ceki düzen vermeye basladim, yillardir tanidigim biriyle güzel bir birlikteligin esigindeyiz ama korkuyorum ve bu korku yüzünden de adim atamiyorum. bu ara en büyük sorunum sanirim herseyin allak bullak olmasindan korkmak ve endiselerim; her konuda. bunun icin sizlerin yardimini alabilir miyim? ve kendim ne yapabilirim. telkinleri dinlemek ve hayal ablanin medilerini yapmak disinda bir de olumlu düsünce ile ilgili kitaplar okuyorum. kendime olumlamalar bulmak vs neler yapabilirim?
Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA

hayat ve algi arasindaki saat farki
heal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla