Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2008, 12:42 PM   #3 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Siyahın Yeniden Kurulumu

İşte bu iki benin bir ben olması gerekiyorki bende kendimi bulayım...
Bu aralar iki büyük problemimde ciddi düzelme, iyileşme var...
İlki alışveriş alışkanlığı hastalık şeklinde parayı çarçur edip gereksiz yerlere harcayacıp kredi kartlarını doldurup aylarca bu çıkmazla boğuşmak...
Düzlüğe çıktığım an kendimi sabote edip tekrarı yaşamak...
Şimdi çok şükür düzlüğe çıkmak üzereyim...
Sadece canım istediğinde dışarı çıkıyorum. kendimi dizliğleyebiliyorum. Gün gelir belki üç beş kuruşda biriktirebilirim.
Benim sorunum paraya bakış açımla ilgiliymiş sonunda bu keşfettim...
Elime para geçtiği an ondan kurtulmak istiyorum (istiyordum) para elimi yakıyor.
Para harcanmak için,
Para biriktirmenin kötü olduğuna dair bir inancım var bunu yıkmakta oldukça zorlandım... Parayla ilgili inanışlarımı değiştirmem ve paranın bana geçmişte vermiş olduğu acıyla yüzleşmek çok zamanımı aldı. Alıyor.
Beni kıskacına almış üç temel sıkıntım var sürekli tekrarlanan
1) Para (benden esirgenen, sahip olabilmem için, istemek zorunda kaldığım istediğimde bana verilmeyen diğerleri ve ben ayrımını yaşatan para-gurur gibi seçime iten yani taviz) beni inciten acıtan şey para...
2) Temizlik (Benim eve kapanmama yol açan bir türlü içinden çıkıp nefes aldırmayan bende yetişememe yeterli olamama hissi yaşatan şey sürekli pis olduğumu biryerlerin pis olduğunu hiçbirşeyi iyi yapamadığımı düşünmemem ) Bu sıkıntıyı geçenlerde çok temiz, düzenli bulduğum bir arkadaşım çözdü... Beni çok temiz ve düzenli bulduğunu söyledi ben ona itiraz ettiğimde bunu anlamadığını neden böyle birşeye takılıp kaldığımı sordu neden? Nedenlere değil çözüme ihtiyacım var... Bu konudada rahatlıklar yaşıyorum. Artık kendi yaptığım yemeği tiksinmeden yiyebiliyorum çok da güzel yaptığımı kabul etmeye çalışıyorum bu konuda da sıkıntılarım var.
3) Zaman yönetimi hala ve hala çok sıkınktılarım var. Sevgiler
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla