12-11-2008, 05:39 PM
|
#44 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 137 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ben eski ben değilim Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
canım benim kendine zaman ver, güven veren bir işin varsa, bunu bırakmadan, eş zamanlı olarak istediğin işi/ durumu yaratmanın hiç bir sakıncası yok.. mevcut işini yaparken,ve onun sana sağladığı olanakları kullanırken, maddi ve manevi tüm olanaklarını arttırmayı istemenden daha doğru ne olabilirki, mevcut işinden zevk alarak, yeni güzelliklere, olanaklara aç kendini, kendine çektiğin şeylerin sana daha kolay geldiğini göreceksin..sen içinde bulunduğun durumlardan memnun yaşarken, bilinçaltına daha başka alanlardada memnun kalacağın durumlar yaratması için görev ver.. imgelemelerinle, söylemlerinle destekle bunları, yaşam garantisi istemenin kötü bir tarafı yok, bir şeyi paldır küldür yıkıp, yerine başkasını koymak için neden cebelleşesinki, mevcut durumun sana gelecekte yaşamak istediğin hayatı hazırlayan imkanları yarattığını düşün, böylece boşluğa düşmeden, geleceğine kolayca akarsın.. diye düşünüyorum..saygılı sevgiler | selam ablacım
iki gündür foruma giremedim biraz yoğundum umudum kırılmak üzereydiki gene senin mesajınla tekrar içimde bir kıpırtı oldu hayallerimin sonu hiç gelmiyor ya uyuya kalıyorum yada içerden çağırılıp yarım bırakıyorum öğretmenliği bırakmıyacağım ve maddi imkan istiyorum peki yöntemi de hayal etmelimiyim yoksa evren versinde nasıl verirse versinmi demeliyim ablacım ilgin için sağol bana böyle açık açık yazarsan çok memnun olurum çünki imgelemeyi çok iyi yapamadığımı düşünüyorum varlığını bilmek beni rahatlatıyor
__________________ bir fizikçi olarak einstein ' a katılıyor ve madde enerjidir diyorum <br />'Sadece geçmişe ya da şuana bakanlar geleceği kaçırırlar.<br />''Her düşünce biyokimyasal ve elektrokimyasal harekete sahiptir''<br /> Hedeflere ulaşma hızınız onları hayalinizde ne sıklıkla canlandırdığınız ile ilişkilidir |
| |