Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM KONUSU:
the secret kitabını ikinci defa okuyorum ve videosunu tekrar tekrar izliyorum. ben enerjiye bütün kalbimle inanıyorum. hayal ablamın hazırladığı çekim yasası meditasyonunu her akşam yapıyorum.
ben çocukken hep margarin kağıtlarını biriktirip, araba çıkar umuduyla postalardım.bol bol hayal kurardım. ileride bir arabam olsun, olsun da küçük olsun diye. hiç öyle bir maddi imkanım yoktu. o yüzden hep küçük araba hayali kurdum. şimdi bi uno'm var. tamamen tesadüf oldu bu arabaya sahip olmam. şimdi düşünüyorum ben bunu istediğim için oldu.
şu an 24 yaşındayım.20 yaşına kadar gecekonduda yaşadım .maddi sıkıntılar içinde büyüdüm.umudumu yitirdiğim anlar oldu. isyan ettiğim.neden sorusuna cevap bulamadığım. ama yılmadım hafta sonları marketlerde standlarda çalıştım. işportacılık yaptım çorap sattım , dart sattım, anketörlük yaptım. ünüverste öğrencilerinin,maddi sıkıntı çeken öğrencilere ders verdiği kollektif bir dersanede sınava hazırlandım. rehber öğretmenliğini çok istemiştim ama o dönemde, şimdi baktığımda hiç önemi olmayan sorunlar yaşadım.kazanamadım.
2 sene önce kredi çekip kuruyemiş dükkanı açtım. 3 ay sonra yine krediyle arabamı aldım.hiç bir güvencem olmadan, borcun altına girdim.şu an hala dükkan işletiyorum ve borçlarım bitti. bunu ben başardım.çok mücadele verdim çok çalıştım.öyle sadece istemekle olmadı. hep yeni adımlar attım.rakiplerim benim yeniliklerimi takip ettiler. herşeyin iyi olacağına inandım. bir şeylerin rast gideceğine hep inandım ve bu böyle de oldu. şimdi bunu anlatırken bile inanamıyorum aslında.herşeye sıfırdan başladım. 24 yaşındayım. kendime ait bir dükkanım ve arabam var. para kazanıyorum.hayatımı kazanıyorum.
şimdi aynı dükkan içinde extra gelir getirecek bir iş daha yapmak istiyorum. damacana su bayiliği aldım. bu piyasaya yeni çıkacak olan bir su.yerine gidip fabrikasını gördüm.henüz daha gelmedi sularım. çok heyecanlıyım. hedefim günde 200 damacana su satmak. hayal ediyorum şimdi. 'günde 200 damacana su satıyorum' bu kelimeyi defalarca ard arda yazdım. ilk suyun dükkana gelişini, tanıtımını yaptığımı, müşterilerimin suyu çok beğendiklerini, ard arda sparişlerin geldiğini , su satışımın çok kısa bir zamanda istediğim seviyeye çıktığını hissediyorum.
beni ilerlediğim yoldan caydırmak isteyen çok insan oldu. çok olumsuz kelimeler duydum. ama bunların hiç biri beni hayallerimden vazgeçiremez. yapamazsın, olmaz, çok zor diyenlere gülüyorum şimdi. çünkü bu tip insanların, kurdukları olumsuz senaryoların sadece çevrelerinde başarılı insanlar görmek istemedikleri için olduğunu görebiliyorum.bana negatif enerjilerini göndermelerine izin vermiyorum.
herkesin iyiliğini istiyorum bütün kalbimle.mutlu , neşeli, kendine, güvenen, olumlu insanlarla dolmasını istiyorum çevremin
şu anda sahip olduğum her şey için teşekkür ediyorum.bana iyi dileklerinizi, enerjinizi göndermenizi istiyorum. aranızda olduğum için çok mutluyum. bana manevi güç veriyorsunuz. kendime olan güvenim daha da artıyor. teşekkür ederim. teşekkür ederim. teşekkür ederim.. |