Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-2008, 11:35 PM   #3 (permalink)
CeM
Çevirmen

CeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about
Standart Ynt: Çekim Yasası Hikâyelerimiz...

Alıntı:
Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Mesela sevdiğim insanı yıllar önce görüp,ne hoş çocuk demiştim...Sonra inanılmaz derecede garip bir şekilde tanışıp konuşmaya başladık...Onu kendime çektiğime inanıyorum çünkü hiçbir adım atmamıştım...
Ben 15-16 yaşlarındayken benim de başıma gelmişti:)
Çok güzel bir kız vardı bizim okulda sadece ben değil bütün okul o kızı hayal ediyordu 44
farklı sınıflardaydık ama bi gün koridorda camdan dışarıya bakıyorken geldi yanıma senin ismin Cem'mi dedi evet dedim,şuradamı yaşıyorsun? evet dedim...(nasıl öğrenmiş bende bilmiyorum)çok şaşırmıştım...
Sonra bi gün yine geldi sınavımın nasıl geçtiğini sordu,derslerimi sordu...sonra bi kaç gün sonra yine kendisi geldi muhabbet yaptı vs. vs. yani inanılmaz bir biçimde realite kazanıyor bazı şeyler...Berk kardeşimizin dediği gibi önemli olan "Ben" demek super kaç yüzbin tane insanın ne düşündüğü hiç önemli değil,önemli olan ben ne düşünüyorum dimi

ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN
CeM isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla