Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-11-2008, 01:23 PM   #38 (permalink)
ÖZLEMBOZ
Guest

Standart Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi

Alıntı:
pisiii Nickli Üyeden Alıntı
burda olduğunu görünce yazmak istedim. harika bi r cumartesi diliyorum özlem
heyooooo yaşasın sevmek
canım benim, teşekkür ederim. işte burası benim yerim, evim , odam .hoşgeldin . çok güzel bir cumartesi,anneciğimle uyudum dün gece, öyle bebek gibi hissediyorum şimdi, masum

olumsuzluklar oluyor, ödemelerim var ama dün gece bolluğu hayal edip uyudum, parayı sevmem lazım gerçekten, hiç önemli değil diye düşünüyorum, acilen para canlısı biri olmam lazım şaşkın .

dün bolluk düşündüm, bol para düşündüm, şimdi öğrendim ki esnafa o faiz kredi veriyorlarmış, 6 ay ödemesiz 3 ayda bir ödemeli. ama yine mi kredi, ben parayı çekecektim ama dusun

dün hiç görüşmediğim bi arkadaşımla görüştüm msn de. aman yarabbi, sanki ezberlemiş gibi başaldı anlatmaya. özel sektöre karşıymış, zaten piyasa kötüymüş, işler düşükmüş,yeni iş yapılmazmış, felan filan. ya ben nerden çekiyorum böyle olumsuz insanları hayatıma . tabi yine iyi bir performans sergiledi özlemcim, kendine güvenini , sabrını, olumsuz insanları duymadığını bir solukta anlattı ve iyi geceler deyip kapattı msn. afferin Özleme, gereksiz adamlarlar, hayal hırsızları uzak gitsin....

yok yok, iptal diyorum olumsuz düşüncelerimi. kendine gel özlem.. hayallerime konsantire oluyorum, nasıl mutlu olunur keşfettim ben. hayallerimi canlandırıyorum gözümde, hayal ettikçe yeni, değişik fikirler geliyor aklıma. hemen yazıyorum bi kenara. işime yarayacak ilerde . şimdi 831 kere yazmıştım 832,833,834 devam... 'günde 200 damacana su satıyorum.' gelse bi de sularım