Alıntı:
Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Canım pisim iyi niyetle kötü çekimler yapıyorsun .
Canım hergünün seni üzmeden başlasın gibi .Bunun yerine sana sağlıklı mutlu başarılı iyi günler dilerim .
Kendinize ve çevrenize dilekte bulunurken dikkat edin .
Bende eskiden dua ederken kötülüklerden korunmak isterdim .Evren size kötülükten korunmak istediğiniz için önce kötülüğü verir sonrada sizi korur .Bu yüzden dualarınızda olumlu cümleler seçin Allahım bana ve sevdiklerime iyi gün göster.İyi günlerde iyi anlarda iyi insanlarla yaşama şansı ver gibi .Ben artık böyle dua ediyorum ve Özlem'ciğim senin hep şikayet ettiğin insanlarla karşışma riskim azaldı neredeyse yok gibi .Çocuklarımda iyi ve güzel arkadaşlıklar kuruyorlar.Olumlama yaparken veya konuşurken çok dikatli olun .Ben hayatımda ayıp günah yasak üçlemesine çok dikkat ediyorum ve bunlardaki kemikleşmiş kalıpları yıkmaya çalışıyorum .Bizler farkında olmadan ne çok olumsuzluk biriktirip kendimize çekmişiz.Hala kendimi olumsuz olumlama yaparken bulduğum zaman oluyor hemen iptal ediyorum sizlerede denemenizi tavsiye edrim .Benim hayatımda çok güzel değişimler yaşamama neden oldu umarım sizede faydası dokunur. |
ablam benim, yüreğine sağlık. umarım şimdiki hayatının kat kat fazla güzelini yaşarsın. ne kadar güzel! bilinçli bir annenin yetiştirdiği çocuklar, hayata tertemiz bakacak, senin de belirttiği gibi toplumun olumsuz kalıplaşmış olumsuz düşüncelerinden bağımsız görecekler hayatı.ben 17 yaşımda evlenecem diye tutturduğumda
lisedeki rehber öğretmenim bana, sen daha kendini tanıyıp, yetişkin bir birey olmadıktan sonra çocuklarına ne verebileceğini düşünüyorsun demişti. aradan 8 sene geçmiş ve benim beynime kazındı söyledikleri. hala yetişkin görünümdeki çocuk ebeveynler var etrafımızda. umarım ilerde ben de senin gibi bilinçli bir şekilde yetiştiririm çocuklarımı ablacım