16-11-2008, 02:05 PM
|
#48 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Alıntı: ÖZLEMBOZ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: perilice58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: ÖZLEMBOZ Nickli Üyeden Alıntı
tertemiz bir pazar sabahına merhaba . sabah 10,05 de açtım dükkanı . hemen komşular birikmiş tabi saat kaç özlem . sabah anneciğimle birlikte kahvaltı yaptım. taa anne annemin annesine kadar anlattı bana.eskiden annem herzamanki gibi erkenden kalkar, mis gibi yumurta, çay kokusu 'hadi kalkın gün öğle oldu, Meral,Özgür,Özlem....' ya ne kadar güzel günlerdi, kahvaltıda hep beraber sohbet ederdik. şimdi hala hep beraberiz ama eskisi gibi birlikte yemek yiyemiyoruz, hatta kimse kimsenin yüzünü görmüyo. çalış çalış çalış . muhasebecim her akşam ne işi olursa olsun 8 de evime giderim ben diyordu. aile bağları için akşam yemeği çok önemli. çocuklarım ve eşime zaman ayırmalıyım diyordu.biz kopuyomuyuz yaa | Canım hayır kopmuyorsunuz tam tersine senin bizlerin yuma kurma zamanı geldi kendi çekirdek ailemizi oluşturmalıyız kardeşlerinde artık büyüdü bu açıdan bak oldumu olumsuzluklara serpil ablanın dediği gibi iptal de bu arada parazarın güzel neşeli mutlu geçsin canım sevdiklerin yanında bol müşteriler sevgi saygı olsun hayatında | perilicem biz evde kaldık . sana da iyi pazarlar diliyorum. neşemiz bol bol olsun canımm |
Kocamannn bir iptalllllllllllllll neden evde kalalım demekki biz çok mutlu olacağız
__________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... |
| |