Merhaba;
Çok uzun zamandır hiçbirşey yazmamışım. Bugün içimden birşeyler karalamak geldi. Zaman zaman siteye girip söyle bir bakıyorum.
Uzun süredir canım ne birşey okumak nede birşey yapmak istiyor. Zaten okuduklarımıda çok kısa sürede unutuyorum (balık hafızalı oldum galiba )
Hazirandaki buluşmaya katılmıştık maaile bir dahada katılamadık. Hazirandan beri bir sürü değişiklik oldu bizde. En önemlisi evimizi değiştirdik. Şehiriçinde ve bahçeli bir evde oturuyoruz artık. (Kızlar hala arada eski evimiz diye tutturuyorlar ama ). Herşey çok güzel ve herşey olması gerektiği gibi olması gerektiği şekilde devam ediyor.Çok şükür.
Bende bir kaç haftadır dökülmeler başladı. Yani şöyle eski kalıplarım, düşüncelerim, inançlarım birer oyunla önüme gelip benim onları farketmemi ve yeni zihin yapımla yeniden şekillendirmemi istiyorlar. Bende bu oyuna dahil oldum ve teker teker temizleniyorum, arınıyorum. Büyük bir hafifleme, büyük bir özgürlük duygusu yaşıyorum. Evimizin bahçesinde büyük bir dut ağacı var. O hergün her an bir tane yaprağını atıyor. Bende bir tane yerleşmiş eski düşüncemi ve dut ağacıda bende yeniden yemyeşil olacağımızı biliyoruz. Attıklarımız bizi üzmüyor. Çünkü artık onlarla işimiz bitti. Bize yeterince hizmet ettiler. Onlara sonsuz kere teşekkür ediyorum. Beni yarattıkları için. 96 96