Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-11-2008, 10:52 PM   #49 (permalink)
cedrus48
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cedrus48 will become famous soon enoughcedrus48 will become famous soon enough
Standart Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ

Siteye girmeyeli ve günlüğüme yazmayalı geçen hafta tam 1 ay olmuş Yani 1 ayı devirmişim ben girmeyeli baya şeyler değişmiş arkadaşlar moderatör olmuş yeni görevlere yelken açmışlar.Hepsini tekrar kutluyorum.Ben peki bu bir ayda ne yaptım her zaman ki gibi yine maymun iştahlığım kendini gösterdi.Büyük bir süratle ve hızla başladığım hızlı okuma işini aynı süratle sonlandırdım.Daha sonra ingilizce öğrenmeye başladım.Yaklaşık 15-20 gün devam ettim.Günde yaklaşık ortalama 80-100 kelime öğrendim yaklaşık 2000 kelime öğrenmiştimki yine bundan da sıkıldım.Onada noktayı koydum.Maymun iştahlılığın sonu yokki şimdiki gözdem bilgisayar ve programlar süper bilgisayar programları keşfettim.Arık işyerindeki filtre sorununuda çözdüm bu iştahlık sayesinde yani sonunda bu iştah bir işe yaradı.ha bundanda ne zaman bıkarım bilemiyorum yeni bir hobiyi bulmama bağlı.Bu maymunluğun acaba sınırı sonu varmı bilemiyorum.Yeni şeyler keşfettikte eskiler unutulup cazibeliğini yitirip rafa kaldırılıyor. Oh be baya özlemişim forumu.Bir nefeste ne kadar çok şey yazmışım böyle.