Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-11-2008, 09:52 AM   #23 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Simleylar için ne yapilabilir bakacağım.Kendi proflinizden de böyle bir ayar olabilir sizde kontrol ediniz.

Tema olarak başka temalar ekleyebiliriz daha sonra.Ancak birden fazla renk seçimi diğer forumun temasında vardı bunda yok.

Yeni mesajlar bir önce ki forumda ki sn mesajlara denk geliyor.
Son mesajları görebildiğimiz bölüm ise yok.Zaten o şekilde forumu okuduğumuzda son yazılanı ilk okumuş oluyorduk.

Puan sistemi ticket destek sistemi dahil bir çok eklenti düşünmekteyim
Uzman tv bölümü sadece paylaşımcı üyelerin görebildiği bir bölümdü.Orada açınan konuları ilgili bölümlere taşımaktaydım.Ayrıca öyle bir bölüm düşünülmemektedir.
Ben teşekkür ediyorum....

Bu arada bu üyeliğimle ben de smiley göremiyorum göndermek için demek ki ayarlardan kaynaklı o ayarları da bulup yazarım...
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla