05-12-2008, 12:52 PM
|
#6 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| merhabalar Quanta... ne zaman günlük açacaksın diye bekliyordum..
bu güzel yolda yürürken her birimiz hem rehber hem öğrenciyiz..
< delikanlı çölde yol alırken, yüreğini dinlemeyi sürdürdü. onun kurnazlıklarını, onun hilelerini öğrendi.. ve sonunda onu olduğu gibi kabul etti.. bunun üzerine korkmayı bıraktı, geri dönme isteğini geride bıraktı.. çünkü bir akşam yüreği ona mutlu olduğunu söylemişti.. "biraz şikayet edecek olursam" diyordu yüreği, "bu yalnızca benim bir insan yüreği olmamdandır.. ve insanların yürekleri böyle olur.. ulaşmaya layık olmadıklarını ya da ulaşamayacağını sandıkları için en büyük düşlerini gerçekleştirmekten korkarlar.. dirilmemek üzere sona ermiş aşklar, olağanüstü olabilecek ama olmayan anlar.. keşfedilmesi gereken ama sonsuza dek kumların altında kalan hazineler.. daha aklımıza gelir gelmez bizler, yürekler hemen ölürüz.. çünkü böyle bir durumla karşılaşınca acı çekeriz.. "
- yüreğim acı çekmekten korkuyor, dedi bir gece simyacıya.. aysız gökyüzüne bakarken..
- yüreğine; acı korkusunun.. acının kendisinden de kötü bir şey olduğunu söyle.. düşlerinin peşinde olduğu sürece hiç bir yürek acı çekmez.. çünkü araştırmanın her anı; Yaratıcı ve Sonsuzluk ile karşılaşma anıdır.. >
simyacı ile yıllar önce tanıştığımda altını gözyaşlarıyla çizdiğim satırları bu güzel yolda ruhuna hediye etmek istedim..
ölümsüz üstadların yaşam ve öğretilerini okumadım en kısa zamanda önerin üzerine okuyacağım..
özel yaptırdığın telkinleri dinlemeye başladığında görüşlerini çok merak ediyorum.. böylelikle bizlere de açtığın bu yolda telkinleri dinlemek için referans olacaksın..
görüşlerini.. bilgilerini.. gelişmelerini bizlere aktaracak olman çok sevindirici..
bunun için bize sana çok teşekkür ederiz .. sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |