Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2008, 11:05 PM   #20 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Ben biraz erken başladım tam saatinde duyguyu yakalayabilmiş olmak için.

Direk altın bir kapı oluştu gözümde ve içine girip dileklerimi yazdım altından kalemle,altından sayfalara.

Meditasyon her zaman beni çok rahatlatır ve gözlerimi açar,buna inanırım ve öyledir.

Evrene yollamam çok güzeldi ama.Bir kuşun kanadına bağladım dileklerimi ve evrene doğru yol aldı,hayatıma tezahür edebilmesi için.

Sonuç olarak yine harika bir ruh hali,umutla dolup taşan bir kalp ve olacakların heyecanıyla yerinde duramayan bir ben var ortada.

Hepimizin hayrına olsun.

Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla