Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2008, 07:04 PM   #27 (permalink)
Pamukk
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of

Ben de aksatmadan katılıyorum :)) Ama kaçırıcam diye öyle bir panik yapmışım ki 11 inde başlamışım

meditasyona başlarken herkesi selamlıyorum çok zevkli oluyor böyle zamanlarda hep merak ediyorum meditasyona katılanlar hissediyormu diye :)))
ben her mediden sonra çok acıkıyorum neden bilmem ,ya çikolata yiyesim oluyor ya susuyorum :)

Ben de görselleme yaparken bedenimden evrene yoksulluk ve yokluk kaynaklı kirlilikleri gönderiyorum(siyah isler gibi) ve onurlandırarak gönderme ksımında siyah balonları gönderiyorum,gökyüzünde herkesin gönderdiği balonlar yukarıdaki büyük beyaz ışığa doğru gidiyor:)

ilk akşam aklıma geldi sırayla önümde ayakta annem,babam,kardeşim belirdi ,onların başlarından aşağıya da sular döküldü ,prıltılar döküldü,:)) hepimizi altın ışıkla bir kürenin içine aldım ve büyütmeye çalıştım ışığı :)

Ben çok faydasını göereceğimize inanıyorum arkadaşlar,ve bir de sevgili Shamanımın "Tezahhür Ettirmenin Kaybolan Sırrında " yazdığı olumlamalardan esas alarak,mesela bozuk para çıkartmak için her cüzdanımı açtığımda "Herzaman çok daha fazla param olduğunu biliyorum" diyip gülüyorum :))) birşeyi yaparken olumlamayı söyleyince çok inandırıcı oluyor bilinçaltı için (çünkü 100 kuruş da olsa bozuk paralar fazla olunca inanın görsel olarak çok inanıyorum fazla param olduğuna)
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla