Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2008, 11:44 PM   #28 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Lightbulb

olumlama yaparken şükür defteri oluşturalım demiştik ya canım işte şükür defteri kendi içimizdeki olumlu ateşi alevlendirmek için kullanılır.

imgeleme yaparken algılarımızla durumu canlandırırsak başarılı oluruz..

kendine güven duymadığın alanlarda ki sorununu halletmeyi çalışıyorsun..
ancak bana göre ki yanlış olabilir tatlım yanlışsa kusura bakma çözüm ile ilgili değilsin her konuya sorunun çerçevesinden bakıyorsun..

dünyada binlerce insan nefes almak konusunda problem yaşıyor..
bir sonraki nefesini alacağın için güven duyuyor musun..

binlerce insan bu soğuk gecede sıcak bir yuvanın hayalini kuruyor..
rahat yatağında uyuyabileceğinin güvenini yaşıyor musun..

yarın sabah; kendimi boşverdim yavrumun boğazından bir lokma geçsin diye endişelenen pek çok anne baba var yarın sabah ne yiyeceğine güveniyor musun..

pek çok insan felçli fizik tedavi görüyor.. yarınki derste acaba adım atmayı başarabilecekmiyim diye düşünüyor..

sence sen şimdi kalkıp 5 adım atabilecek kadar kendine güveniyor musun..

sen olumlamanı yaparken şükür defterini de tut tezahür sanatında bahsettiğim gibi.. ve her güvensizlik hissettiğinde kendine minnacıkta olsa güvendiğin şeyleri aklına getir..

sence kendine güvenebildiğin bunca şey varken ve güvenme kelimesini kullanmadan imgeleme yapmadan bunlar senin yaşamındayken yanlış taraftan olaya bakıyor olmayasın kuzum..

kendime güven- miyorum derken bile kendine olan güveninin farkına bir varsan

sevgiler..