Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-12-2008, 10:55 AM   #8 (permalink)
asya26
Teğmen

asya26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 78
107 Mesajinıza toplam 651 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asya26 is a jewel in the roughasya26 is a jewel in the roughasya26 is a jewel in the roughasya26 is a jewel in the rough

Dün aksam İlkokuldan en samimi arkadasımla görüsüp daha önceden plandağımız sekilde onun gittigi dans kursuna gittik. Ben yeteneksiz oldugumu düsünüyordum ama ilk defa tango yapmama rağmen hoca gayet basarılı olduğumu söyledi.. Süper devam edebilirim artık.. Yalnız canımı sıkan bir olay oldu, danstan sonra arkadasımin kurstan bir arkadasıyla kahve icmek icin gidip bir yere oturduk.. Normalde cok konuskan biriyimdir, ama dün aksam dikkat cekicek kadar sessiz kaldım ve konusamadım tutuldum, hiçbir konuya dahil olamadığım gibi bunu son zamanlarda sık sık yasamaya başladığımın farkına vardım çünkü müsterilerimiz yada misafirlerimiz geldiğinde cok ürkek davranıyorum..Topluluk karsisinda konusma telkinini de uzun zamandır dinlememe rağmen yanlış birseyler söylerim komik duruma düserim korkusuna kapılıyorum ve sanırım dün bi ara sacmaladım da... gece sırf bu yüzden gözüme uyku girmedi..
asya26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla