Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2008, 09:01 PM   #10 (permalink)
CeM
Çevirmen

CeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about

Alıntı:
maasuka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben "Bizene onlardan!"bölümüne katılmıyorum Cem.Etrafımız mutsuz ve umutsuz insan doluyken biz her şey güllük gülistanlıkmış gibi yaşayamayız,bence bu da insanın doğasına aykırı.Ben topyekün bir mutluluk isterim ama pembe camlı gözlükleri arasıra çıkarmakta fayda var.Biz şu anda bu siteye erişme imkanı bulan,kendimizi yenilemeye adım atma şansına erişmiş kişileriz.Çocuğunun yeme-içme-giyinme-eğlenme vb ihtiyaçlarını karşılayamayan anne-babanın içinde bulunduğu duruma,eziklik hissine rağmen onlara şu mp3leri dinle diyemeyiz.Temel ihtiyaçlarını karşılayan üstüne orda burda vakit öldüren insanları bunun dışında tutmak gerekir tabii ki.O nedenle maalesef yurdumuzdaki çoğu insan maddi sıkıntının getirdiği çöküklük içinde ve "Bu işler karın doyurmuyor!"mantığıyla hareket ediyor.
O nedenle diyorum ki: Ne güzel demiş Mevlana: " YÜREĞİMİN ÖZÜNDE BAŞKA YARINLAR VAR."
Merhaba maasuka :)
Ben sana kendi hayatımdan örnek vereyim...Benim hayatımda o kadar olumsuzluklar oldu ki anlatmakla bitmez(sitedeki pek çok kişi gibi)...Şu anda bile eve geliyorum içeri girer girmez annem bir taraftan bağırıyor,kardeşlerim bir taraftan çığlık atıyor,babam bir tarafdan beni azarlıyor(küçüklüğümden beri) yani çok negatif bir sinerji var fakat ben hiç vazgeçmedim kendimi iyi hissetme isteğimden,şu anda bu yazıyı yazıyorken bile kız kardeşimle annemin tartışma seslerini duyuyorum :) ama keyfim çok yerinde çünkü kendi içimde bir dünya kurdum benim kendi hayatımda kendi düşüncelerim,kararlarım ve isteklerim geçerlidir...bundan 2-3 ay öncesine kadar çok fena depresyondaydım 6-7 yıl sonra ilk defa göz yaşı akıttım,saçlarım hiç olmadığı kadar döküldü...Şimdi ise sebebsiz bir mutluluk içimi dolduruyor:) şu hale gelebilmek için yaklaşık 13 aydır uğraşıyordum(bilinçli olarak),ne bilim misal 2 gün önce doktora gittim bana saç oluşumunda gelişim başladığını belirtti...maasukacım anladığım kadarıyla sende zor günler geçirmişsin değilmi?bende gerçekten aşırı olumsuzluklar yaşamıştım bi dönemler,"ben bizene onlardan"derken şunu belirtmek istemiştim insanların düşüncelerinin sizin düşüncelerinze yön vermesine izin vermeyin demek istedim yani çevrizde ki insanların durum ve hallerini umursamayın anlamında değil :) Ki kesinlikle bu da senin dediğin gibi mümkün değil görmezden gelmek...Görüşmek üzere ...sevgiler...

ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN
CeM isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla