Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ağız Yanak Isırma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/agiz-yanak-isirma/)
-   -   Benim böyle Bir sorunum var (http://www.hayatimdegisti.com/forum/agiz-yanak-isirma/1385-benim-boyle-bir-sorunum-var.html)

esmir 12-09-2008 12:57 PM

Ynt: Benim böyle Bir sorunum var

birkaç yıldır benimde benzer sorunlarım var

dudak ısırma, alt ve üst dudağı içten kemirme vs . gibi dusun

bakalım nasıl bir çare düşüneceğiz.

saygılar

asibel 01-12-2008 09:29 AM

merhabalar, ben kendimi bildim bileli cocuklugumdan beri yanak ıssırma alişkanligim vardir. bu neden kaynakli oldugunu cok dusunmuşumdur. ozellikle can sıkıntısı durumlarinda bu bende cok artmaktadir, devamli birseylerle mesgul olma ihtiyaci hissetmekteyim , kaynagini bulursam sorunumunda duzelecegine inaniyorum. bu forumda boyle bir başlık gorunce cok şaşırdım cidden ve sevindim. şu kisiye ozgu cd lerden edinmek isterim. bu arada 4 gundurdur mp3 leri dinlemekteyim guzel faydalarini gorecegime eminim.

nicksizz 10-01-2009 01:20 PM

Bende de var ve kesinlikle bir problem bu.Hem ağız içi yaralarla doluyor hem görüntü kötü vs. vs. Ben sakız çiğnemeyi de denedim sabahtan akşama kadar (6-7 saat) çiğniyorum.akşam ve ertesi gün çene ağrısından duramıyorum. Aslında neşeli,sterssiz bir insanım.nedenini bilmiyorum ama bırakamıyorum4897 Birçoğumuzda var bu problem.Lütfen buna da bir çare bulursanız bunca insan minnettar kalıcaz size.sad456

YESHAPPY 21-01-2009 08:52 PM

Ben de küçükken bir arkadaşımda görmüştüm bu alışkanlığı.O gün bugündür ben de yerim:D Özentimidir nedir? :):) Başka şey kalmamış gibi özenecek :)

erdal 01-04-2009 08:21 PM

Cevap: Benim böyle Bir sorunum var

bu sorun bende de çocukluğumdan beri var. enteresandır dişlerimle yanağımı sıkarken hem acı duyuyorum hem de keyif alıyorum.daha çok yalnızken birşeyler düşünürken veya canım sıkılıyorsa yapıyorum

ayses 25-05-2009 10:40 PM

bende dudak yıyenlerdenım...ilk baslarda dıkkat etmıodum sonra bı baktımkı ozellık cok onemlı bı konu hakkında dusunurken yada stresl oldugumda yıyorum onun dısında aklıma gelmıo..hatta streslı derken herhengıbır filmin streslı yerınde bıle yıyorum ve cıdden gorunumu cok kotu oluo..bunun nası bı cozumu olabılır gercekten?

tanselce 14-09-2009 01:37 AM

benim 3 yaşındaki kızımda var bu sorun kesemiyorum ondan bu olayıı ne yapmalıyımm bilmiyorumm kızımda tırnak kenarındaki etleri yeme alışkanlııda var ve çokk korkulu bir çocuk ne yapmalıım bilmiyorumm yardımcı olursanız sevinirim

pembe mutluluk 24-09-2009 09:39 PM

Böyle bir başlık görünce çok şaşırdım.Çünkü aynı sorun bende de var.yanaklarımı yiye yiye kalmadı.y789Her zaman rahatsız olmuşumdur bu halimden.

Bir şey düşünürken çok yapıyorum.Bir gün yine kendimi yanaklarımı yerken kendi kendime ne yapıyosun yahu dedim.Hemen bıraktım (bu alışkanlığımdan kurtulmak istiyorum )dedim kendi kendime.Bu olumlamayı sürekli yaptım.10 gün oldu eskisi gibi yemiyorum artık.Kendinize olumlamalar yaratın faydası olr bencesuper

Sanchez 24-03-2010 02:37 PM

Alıntı:

cheerful Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 7560)
Slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve sorunumu paylaşmak istiyorum
bende yanakdaki derileri ısırma alışkanlığı var ve terkedemiyorum ve genellikle sağ yanaktaki derileri kopartıyorum.
bu alışkanlıktan nasıl vazgeçerim rt67
ayrıca neden hiç konu yok burda bu konuyla ilgili

başlığı ve yazdıgını görünce laptop dizimden düşercesine kahkahalar attım ::)sonra tebessüm hali alarak ara sıra benimde bunu yaptıgımı gördüm.. bunun bi sorun oldugunu bilmiyodum^-^

yelda_k 24-03-2010 07:51 PM

oncelıkler hosgeldınn....bunu herzamn mı yapıosun yoksa sınırlı oldugundamııı?genelde psıkolojık durumlarda gorulurr.. oncelıle sana 2 gun suree bu konuda kendını bı takıp ett sonra sana yardımcı olacagımmmm

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:31 PM.