Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Kişisel Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/)
-   -   Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/11314-reikisedonaeftdeep-peatpresecionhipnoz-konularina-iliskin-soru-cevaplar.html)

medusa 21-11-2008 12:06 AM

Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

Merhaba Arkadaşlar.

Deep Peat çalışırken duygularımla ilgili emin olamama hissi olduğunu gördüm.
İçimde hissettiğim duyguları tanımlayamıyordum. Yani vücut hissi olarak algılayabiliyordum.
Ben de sedona yöntemi kitabına başladım 1 haftadır . Kitapta duyguları serbest bırakmaktan bahsetmiş.
9 duygudan bahsetmiş.
Her duygunun içinde de geniş olarak hissedilenleri düşünceleri sıralamış.
İlgimi çeken kısmı şu oldu.
9 Duygu şunlardı.
Kayıtsızlık , Keder , Korku , Şehvet , Kızgınlık , Gurur, Cesaret , Kabul , Dinginlik

Başladım duyguları okumaya .
Her duygunun sonunda sedona yöntemiyle duyguları serbest bırakma işlemini yaptırıyordu.
Ben de tabi ya olumsuz duygular diyordum ilk duygular. Yani ilk 6 duygu olumsuzdu onları serbest bırakıp kurtulmak gerekiyordu ya :)
Neyse 7. duygu cesarete geldik . Baktım o duygunun sonunda da onu serbest bırakın diyordu. Biraz şaşırdım. Niye bırakayım ki dedim. Ne güzel işte.
Sonra Kabul duygusuna geldim. Onu bırakmak hiç aklımdna geçmiyordu. Baktım onun sonunda da aynı şey vardı. Ve son duygu dedim herhalde ulaşılması gereken de bu dinginlik . Bir de baktım onu da serbest bırakın diyordu . :)))

Sonra dedim ki kendime özgürlük bambaşka birşey ki içinde tutunulacak hiçbir duyguya gerek yok. Özgürlük ve serinkanlılık ....

Belgin ∞ 21-11-2008 12:13 AM

Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

Mükemmel bir noktaya değinmişsin.Çok ince bir çizgi bu kuşkusuz,farkına varmak bazen güç olabiliyor.

Deneyimlerinin devamını merakla bekliyorum.

Sevgiler.

smoke 25-03-2010 03:11 PM

Cevap: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

Matrixe hükmedin konusunu okurken Sedona yöntemini duydum ve merak etdim.Bende sedona kitabını ve alıştırmalar için bir defter aldım serbest bırakma alıştırmalarına başladım.Benim için çok faydalı oldu her konunun sonundaki serbest bırakmaları yaptım.
Kişilik olarak her attıdığım adımın somut olarak sonucunu görmek isterim ama bunu eğlencesine yaptım iki gün içinde çok problem yaşadığım bir durum çözüldü.En çok bu konu ile ilgili duyguları serbest bırakmıştım.Eğlenceli baya.

esen27 01-04-2010 02:54 AM

Cevap: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

bütün arkadaşlara bir sorum var
şimdiye kadar reiki,nlp,eft,hipnoz,kuantum
duyduk araştırdık okuduk uyguladık
peki BSFF DUYGUSAL ÖZGÜRLEŞME TEKNİĞİNİ DUYAN UYGULAYAN VARMI
varsa bizleri bilgilendirse seviniriz

Turhan 01-04-2010 10:06 AM

Cevap: Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevap

Eylülzen merhaba,

konuya balıklama daldım gibi ama Away'in dediğine katılmıyorum. Türkiyede hipnoz çok gelişti. yıllar önce Türkiyede gerçekten hipnoz yapabilen insan sayısı bir elin parmakları kadardı. Tabiki bunu istismar isteyen insanlar çıkacaktır; Tabiki hipnoz bir anda hayatımızı değiştirmeyecektir ama şöyle düşün bir yere yürüyerek gitmek ile arabayla gitmek arasında ne kadar fark var. Hipnoz arabayla gitmektir. Bizi Işınlamıyor diye işe yaramaz diyemeyiz tamam oda zaman alıyor ama sonuçca çok daha hızlı gitmemizi sağlıyor bence. Tabiki Dolmuş diye bindiğiniz araç sizi kandırıp tekrar aynı durağa bırakmış olabilir gideceğiniz yere daha uzak bir durağa bırakmış olabilir. O zaman heryere yürüyerekmi gideceğiz. Hayır daha dikkatli bineceğiz. Bence dene.

ebru197528 17-06-2011 10:37 PM

merhabalar ben akik taşını üzerim de ve cüzdanım da taşımak için reiki sembolleriyle bolluk ve bereket için ne şekil de programlayabilirim reiki de hangi sembolleri ne şekil de hangi niyet cümlesiyle ne şekil de programlayabilirim sevgiler....

esen27 18-06-2011 01:03 AM

Cevap: Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevap

Alıntı:

medusa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 89037)
Merhaba Arkadaşlar.

Deep Peat çalışırken duygularımla ilgili emin olamama hissi olduğunu gördüm.
İçimde hissettiğim duyguları tanımlayamıyordum. Yani vücut hissi olarak algılayabiliyordum.
Ben de sedona yöntemi kitabına başladım 1 haftadır . Kitapta duyguları serbest bırakmaktan bahsetmiş.
9 duygudan bahsetmiş.
Her duygunun içinde de geniş olarak hissedilenleri düşünceleri sıralamış.
İlgimi çeken kısmı şu oldu.
9 Duygu şunlardı.
Kayıtsızlık , Keder , Korku , Şehvet , Kızgınlık , Gurur, Cesaret , Kabul , Dinginlik

Başladım duyguları okumaya .
Her duygunun sonunda sedona yöntemiyle duyguları serbest bırakma işlemini yaptırıyordu.
Ben de tabi ya olumsuz duygular diyordum ilk duygular. Yani ilk 6 duygu olumsuzdu onları serbest bırakıp kurtulmak gerekiyordu ya :)
Neyse 7. duygu cesarete geldik . Baktım o duygunun sonunda da onu serbest bırakın diyordu. Biraz şaşırdım. Niye bırakayım ki dedim. Ne güzel işte.
Sonra Kabul duygusuna geldim. Onu bırakmak hiç aklımdna geçmiyordu. Baktım onun sonunda da aynı şey vardı. Ve son duygu dedim herhalde ulaşılması gereken de bu dinginlik . Bir de baktım onu da serbest bırakın diyordu . :)))

Sonra dedim ki kendime özgürlük bambaşka birşey ki içinde tutunulacak hiçbir duyguya gerek yok. Özgürlük ve serinkanlılık ....

bu tekniği nasıl öğrenebiliriz.kitab veyagörüntü varmı.saygı ve sevgiler

beyinsel 29-06-2013 02:51 PM

Elinde sedona ile ilgili kitap olan var mı?
Bana uygun fiyata verecek.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:10 AM.