Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Kişisel Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/)
-   -   çakralarını açmak isteyenler şööööyle buyrun lütfennnn! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/11568-cakralarini-acmak-isteyenler-sooooyle-buyrun-lutfennnn.html)

MuminOKAN 25-09-2008 12:31 PM

Ynt: Çakralar İle ilgili Video

güzel video emeğine sağlık super

gül sultan 18-10-2008 02:41 PM

Ynt: çakralarını açmak isteyenler şööööyle buyrun lütfennnn!

Çakralarla ilgili kapsamlı bilgiye sahip olmadan chakra açma girişiminde bulunulmaması önerilir.***

nedenn dusun

yeni bir hayat 20-10-2008 02:20 AM

Ynt: ÇAKRALAR HAKKINDA KISA BİR VİDEO

Bu çizgi video, daha önce de forumda yayınlanmıştı.O zaman bu konuları bilmediğimden ilginç gelmişti.. şimdi,Birşeyler öğrendikten sonra izleyince daha kolay anlaşılıyor..Teşekkürler Hayal abla... kiss3

yakamoz 20-10-2008 12:59 PM

Çok yararlı bilgiler vermişsin, teşekkürler.
Avatar severek izlediğim bir çizgi film çakralarla ilgili bölümünü birkaç kez seyretmiştim, çok güzel anlatılmış, bizlerle paylaştığın için teşekkürler, emeğine sağlık.

aysegul_tirtil 20-10-2008 01:24 PM

Ynt: ÇAKRALAR HAKKINDA KISA BİR VİDEO

hayal ablam ellerine saglık ben bu çizgi film zaten hep izliyorum,herkese izlemeyi tavsiye ederim.sadece çakralar degil çizgi filmin geneli cok hos ve egitici smiliyface

ikizruh 14-11-2008 09:36 PM

uyarılmış bir 3. çakra güçlü bir duyarlılığa neden olur -- bu durumda başkalarının fiziksel ve duygusal hallerini hissetme yetisini verir. Bu kişinin bir "psişik süngere" dönüştüğü civardaki bütün duyu ve duyguları algıladığı "sınırsız" bir haldır. Eğer kalp veya üst çakralar aynı zamanda uyarılmamışsa bu zorlanmaya neden olabilir. Kişi, bu fiziksel ve duygusal alıntıların kendine ait olmadığının farkında olmaz ve bu kafa karışıklığa ve uyuşmazlığa neden olabilir.

Uyarılmış bir 3. çakra ayrıca kişiyi başkalarından gelen müdahalelere, kötü niyet ve maniplasyonlara açık tutabilir. Uyarılmış kişi bu tür kişilerin karşısında rahatsızlık hisseder, mide bulantıları veya ağrılar hissedebilir, hatta kusabilir. Bu mide rahatsızlıkları midede yumruk yeme hissiyle birlikte ayrıca güneş sinirağı civarında sıkışma ve basınç hisleriyle birlikte gelebilir. Bütün bunlar 3. çakrası açık olan kişi için karşısındaki kişinin onu aldattığı veya müdahale ettiği konusunda mükemmel bir barometre görevi görür.ALINTI

Reikiye inisiye olduktan 1 ay sonra bu durumları çok yaşadım.Hatta bir arkadaşım sevgilisinden ayrılışını bana anlattığında o gün derin bir hüzne bürünmüştüm.Burda yazmışımdır belki çocuğun acısı bana geçti demiştim.Şuan sünger olayını biraz aştım ama olumsuz enerjisi olan veya enerjilerimizin uymadığı kişilerin yanında dakika bir gol bir daralıyorum yerimde duramıyorum.Reikiye uyumlanınca enerjilerden etkilenebileceğimi biliyordum ama bunun solar plekrustan kaynaklandığını şimdi öğrendim.

perilice58 17-11-2008 07:55 PM

y789 7 çakrayı anlamadım

asi_mavi2 05-03-2009 03:34 PM

sanırım benimde 3. ve 2. çakram açılmış yazılanlara bakıyorumda bende heralde sıyırdım diye düşünmeye başladım artık sanki karşıdaki insanın düşüncesini okuyabiliyorum özellikle kötü olanları. hissedebiliyorum. belki yanılıyorumdur diyorum. belirtiler uyuyor.. özellikle 3. dekiler...artık kendimi daha iyi takipediyorum bakalım kendim nelerde yanılıyor neleri doğru yapıyor. dürüstlüğü seviyorum açıklığı seviyorum yalandan nefret ediyorum yalan söyleyen kişilerden özellikle..
birde düşündüğü ve söylemleri tutmayan insanları hissedebiliyorum. bu beni çok rahatsız ediyor bu ortamlardan kaçmak istiyorum. neyse bakalım kendimde daha ne cevherler varmış keşfe yeni başladım:) teşekkürler hepinize...

asi_mavi2 05-03-2009 03:35 PM

karşımda biri ağlasa sanki ben yaşamışcasına çok derinden ağlarım saatlerce.. biri üzülse üzülürüm... bende neden duygusalım diye kızıp duruyordum kendime hhep. dedim ya kendimi yeni keşfediyorum. sevgiyle kalın...

keskin38 11-03-2009 07:43 PM

Ben hiçbişey anlamadım...defalarca okudum ama yok anlamadımblooksadanimdusun2sad456

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:54 PM.